Γεια σου: Νέα ώρα για τη Μαρία Μπακοδήμου – Το καινούργιο πρόσωπο στο πάνελ και ο καλεσμένος-έκπληξη

Οι πρώτοι μήνες της τηλεοπτικής σεζόν αποδείχθηκαν δύσκολοι για τη Μαρία Μπακοδήμου, αφού η εκπομπή με τίτλο «Γεια σου» που ανέλαβε να παρουσιάζει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, δεν είχε και την καλύτερη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου προχώρησαν σε δραστικές αλλαγές τόσο στα πρόσωπα όσο και στη θεματολογία της εκπομπής που από χιουμοριστικό και σχολιαστικό περιεχόμενο κινηθήκε σε γνώριμα lifestyle

μονοπάτια. Ως εκ τούτου, «Γεια σου» είπαν αρκετά γρήγορα τόσο ο δημοσιογράφος, Θέμης Καίσαρης, όσο και η γνωστή από τα social media, Νεφέλη Μεγκ.

Παρ’ όλα αυτά, οι τονωτικές ενέσεις δεν έφεραν την άνοιξη και οι… πολικές θερμοκρασίες στη Nielsen συνεχίστηκαν. Μάλιστα, πρόσφατα, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε πως «πρώτη φορά δουλεύει τόσο πολύ και βλέπει αυτή τη δουλειά να μην αποδίδει».

Αφού οι γιορτές πέρασαν, το «Γεια σου» έρχεται, αύριο (07/01), ανανεωμένο αφού πλέον θα προβάλλεται σε νέα ώρα και, συγκεκριμένα, θα αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι. Στην παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου, όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ, θα βρίσκεται και η Νάνσυ Παραδεισανού που παίρνει θέση δίπλα στον Τάσο Μπιμπισίδη, στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και στον Ισίδωρο Φίκαρη.

Μάλιστα, ποδαρικό τόσο στη νέα χρονιά όσο και στην επικαιροποιημένη εκδοχή της εκπομπής θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς.

ieidiseis.gr

The post Γεια σου: Νέα ώρα για τη Μαρία Μπακοδήμου – Το καινούργιο πρόσωπο στο πάνελ και ο καλεσμένος-έκπληξη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεια, Μαρία Μπακοδήμου –, -έκπληξη,geia, maria bakodimou –, -ekplixi