Γαμπρός ο Χανιώτης προπονητής Τάκης Διακάκης – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιωάννα Κόρακα | Photos

Ο προπονητής του Γρανίτη και των Μικτών ομάδων Χανίων έδωσε όρκους αιώνιας πίστης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα – Παρουσία πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου ο λαμπερός γάμος

Γαμπρός και με τη βούλα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Τάκης Διακάκης ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και ενώπιον του Θεού με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Κόρακα.

Ο τεχνικός του Γρανίτη  έδωσε όρκους αιώνιας πίστης με την αγαπημένη του για την οποία πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την εργένικη ζωή και να προστεθεί στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ο λαμπερός γάμος έγινε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

17/4 στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στη Νέα Χώρα παρουσία συγγενών και πολλών φίλων του ζευγαριού, που έσπευσαν να τους ευχηθούν βίον ανθόσπαρτο.

Φυσικά πολλοί από τους καλεσμένους προέρχονταν από τον χώρο του ποδοσφαίρου τον οποίο ο έμπειρος προπονητής υπηρετεί για πολλά χρόνια.

Αυτός πάντως που έκλεψε, πέρα από το ζευγάρι, τα φλας, ήταν ο Ζάχος ο γλυκύτατος σκύλος και συνοδοιπόρος του Τάκη Διακάκη. Οι δυο τους άλλωστε ντυμένοι στα ίδια χρώματα περίμεναν την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά το μυστήριο ζευγάρι και καλεσμένοι διασκεδάζουν το Sapel Hall στην Αγία Μαρίνα.

sportcaster.gr

The post Γαμπρός ο Χανιώτης προπονητής Τάκης Διακάκης – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιωάννα Κόρακα | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα