Φραστικό επεισόδιο και επέμβαση Αστυνομίας στο Νοσοκομείο Χανίων: Πολίτες περιμένουν για ώρες στην ουρά για ένα τεστ | Photo

| Photo

Πολίτες σε απελπισία και υγειονομικοί σε απόγνωση, ενώ η πανδημία σαρώνει τα Χανιά.

Έντονο φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, μεταξύ πολιτών και εργαζομένων, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην φωτογραφία του zarpanews.gr

Ειδικότερα, όπως μετέφερε πολίτης στο zarpanews.gr η ουρά για ένα ράπιντ τεστ ήταν ατελείωτη,

με δεκάδες μικρούς και μεγάλους με πυρετό ή άλλα συμπτώματα να περιμένουν να δώσουν δείγμα ενώ εξίσου μεγάλη ήταν και η αναμονή για τα αποτελέσματα.

Κάποια στιγμή, δημιουργήθηκε ένταση και οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να κληθεί αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση, ωστόσο, είναι ενδεικτικό της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται πολίτες και υγειονομικοί ενώ το τέστινγκ είναι προφανές ότι  δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην τωρινή συνθήκη της πρωτοφανούς έξαρσης της πανδημίας.

zarpanews.gr

The post Φραστικό επεισόδιο και επέμβαση Αστυνομίας στο Νοσοκομείο Χανίων: Πολίτες περιμένουν για ώρες στην ουρά για ένα τεστ | Photo appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φραστικό, Αστυνομίας, Νοσοκομείο Χανίων, Πολίτες, | Photo,frastiko, astynomias, nosokomeio chanion, polites, | Photo