Φως στο Τούνελ: Τρέιλερ της Νικολούλη με τον Δασκαλάκη – «Θέλω μισή ώρα στο κελί της»

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τουνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το οποίο προμηνύει ότι η εκπομπή θα καθηλώσει για ακόμη μία φορά τους τηλεθεατές τη νύχτα της Παρασκευής (8/4), καθώς θα προβάλει συνέντευξη του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα και συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη.

Η διάρκεια του βίντεο είναι μόλις 39 δευτερόλεπτα, ωστόσο, είναι αρκετό για να δείξει την τεράστια μεταστροφή που υπάρχει στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στη

Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως θα διαπιστώσετε στο τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, ο Μάνος Δασκαλάκης όχι μόνο δεν στηρίζει πλέον τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως επιθυμεί να πάρει εκδίκηση για όσα έχουν γίνει κι ας καταλήξει στη φυλακή.

Μάνος Δασκαλάκης: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία»
«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Αγγελική Νικολούλη ρωτά τον Μάνο Δασκαλάκη για κάποιο όνειρο που είχε δει:

«Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;».

«Ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα», απαντά ο ίδιος.

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Φως στο Τούνελ: Τρέιλερ της Νικολούλη με τον Δασκαλάκη – «Θέλω μισή ώρα στο κελί της» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα