Φιλάνθρωπική εκδήλωση του Τμήματος Χανίων των ΑΧΕΠΑ για οργανισμούς που έχουν ανάγκη | Video + Photos

| Video + Photos

Φιλανθρωπική εκδήλωση για την στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης που έχουν ανάγκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά από τον οργανισμό ΑΗΕPA στα Χανιά.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τα μέλη του οργανισμού, ενώ έδωσαν τον παρόν μέλη της οργάνωσης ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Αντιπεριφερειάρχης

Χανίων Νίκος Καλογερής, οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Ο Τελετάρχης του Τμήματος Χανίων “ΚΥΔΩΝ” του ΑΧΕΠΑ, αναφέρθηκε στην ιστορία του οργανισμού αλλά και στις δράσεις που έχουν γίνει από τον οργανισμό, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.



Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, μίλησε για την φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ παράλληλα, μίλησε για την δυνατότητα που είχε να παρακολουθήσει από κοντα τη δράση τους όταν βρέθηκε στην Φλόριντα της Αμερικής.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής αναφέρθηκε στην διαχρονικότητα του έργου των ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα,  και τη στήριξη που έχουν δώσει στις τοπικές κοινωνίες αλλά και την σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η στίρηξή των ομογενών σε περιπτώσεις ανάγκης.



zarpanews.gr

The post Φιλάνθρωπική εκδήλωση του Τμήματος Χανίων των ΑΧΕΠΑ για οργανισμούς που έχουν ανάγκη | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα