Εξελίξεις με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης ντύθηκε γυναίκα για να μην τον αναγνωρίσουν

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, δράστης της δολοφονίας ήταν τελικά ο εν διαστάσει σύντροφός της και όχι η «πεθερά» της όπως αρχικά ανακοινώθηκε.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για γυναίκα – δράστη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr οι αυτόπτες μάρτυρες μπερδεύτηκαν λόγω των ρούχων που

φορούσε, καθώς ο δράστης ντύθηκε γυναίκα για να μην τον αναγνωρίσουν.

Έτσι, ως δράστης συνελήφθη ο 56χρονος πρώην σύζυγός της ο οποίος φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του. Είπε ότι πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα για να την εκδικηθεί επειδή τον παράτησε και έφυγε με άλλον άνδρα, σύμφωνα με το grtimes.

Ο 56χρονος σήμερα (14/12) το μεσημέρι εντοπίστηκε να κρύβεται μέσα στο αυτοκίνητο του, κοντά σε οικισμό Ρομά, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Όταν πλησίασε και πυροβόλησε την 55χρονη, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φορούσε μπουφάν και κουκούλα και πάνω στον πανικό που επικράτησε οι αυτόπτες μάρτυρες τον παρομοίασαν με γυναίκα, σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Τελικά, προέκυψε ότι πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της παθούσας και ότι η υπόθεση αφορά μια ακόμη γυναικοκτονία. Συγκεκριμένα πρόκειται για την 17η γυναικοκτονία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 55χρονης γυναίκας – Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγός της.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και του Τμήματος Πρόληψης – Καταστολής της Εγκληματικότητας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (14-12-2021), στην περιοχή της Νέας Μαδύτου.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο 56χρονος ημεδαπός εν διαστάσει σύζυγός του θύματος, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (14-12-2021) σε οικισμό στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε σημείο σε αγροτική περιοχή του Καλοχωρίου, όπου είχε κρύψει επιμελώς το μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νέας Μαδύτου και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο δράστης εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή Νέα Μάδυτο και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον της πρώην συζύγου του, 55 ετών η οποία είχε καταφύγει στο κατάστημα για να σωθεί αφού η καταδίωξη είχε αρχίσει από το δρόμο. Την πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

real.gr

The post Εξελίξεις με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης ντύθηκε γυναίκα για να μην τον αναγνωρίσουν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα