Εξαιρετικοί οι Παίδες του ΝΟΧ – Τέσσερα στα τέσσερα και τώρα η β΄ φάση

Την ισχύ που έχει σε επίπεδο Κρήτης επιβεβαίωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους αγώνες για την πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που διεξήχθησαν το τελευταίο τριήμερο (13-15/1) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας με άνεση τους αντιπάλους της. Ειδικότερα, κατέβαλε την αντίσταση της Ακαδημίας

Υγρού Στίβου Ηρακλείου με 17-6 ενώ ακολούθησαν οι νίκες σε βάρος των ΟΦΗ με 24-2, ΝΟ Αγίου Νικολάου με 23-4 και ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6.

Ετσι ο ΝΟ Χανίων συνεχίζει στην β’ φάση, η διεξαγωγή της οποίας είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από 3 μέχρι 5 Μαρτίου.

Εκτός του ΝΟ Χανίων στην επόμενη φάση συνεχίζουν οι ΝΟ Ρεθύμνου, Ακαδημία Υγρού Στίβου και ΟΦΗ, ενώ ο ΝΟ Αγίου Νικολάου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου-ΝΟ Χανίων 6-17
ΝΟ Ρεθύμνου-ΟΦΗ 8-12

2η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 8-12
ΝΟ Αγ. Νικολάου-ΝΟ Ρεθύμνου 3-22

3η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ 24-2
Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου-ΝΟ Αγ. Νικολάου 23-2

4η αγωνιστική
ΝΟ Αγ. Νικολάου-ΝΟ Χανίων 4-23
ΝΟ Ρεθύμνου-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 9-8

5η αγωνιστική
ΟΦΗ-ΝΟ Αγ. Νικολάου 14-5
ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου 15-6

Βαθμολογία
1.ΝΟ Χανίων 12
2.ΝΟ Ρεθύμνου 6
3.Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 6
4.ΟΦΗ
5.ΝΟ Αγ. Νικολάου 0

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη είναι οι εξής: Βαρουξής, Βίγλης, Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κοκολάκης, Κονταξάκης, Κοτρωνάκης, Κουμαδωράκης, Κρασαδάκης, Λάμπος, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Μπουζάκης, Μπότσαρης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σελά, Σπίτσερ, Σταυρακάρας Μιχ., Σταυρακάρας Στ., Τσιτράς Αντ., Τσιτράς Γ. και Χατζάκης.

The post Εξαιρετικοί οι Παίδες του ΝΟΧ – Τέσσερα στα τέσσερα και τώρα η β΄ φάση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα