Εργοτέλης: Το… τρις εξαμαρτείν

Ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί προβάδισμα δύο τερμάτων έναντι των αντιπάλων του για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

«Θύμα ανατροπής» για μια ακόμα φορά έπεσε στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια αν και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0, εν τέλει γνώρισε την ήττα με 4-2. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούν να υπερασπιστούν προβάδισμα δύο τερμάτων έναντι των αντιπάλων τους.

Η πρώτη φορά έγινε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με

τον Άρη στο Παγκρήτιο. Οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί με τα γκολ των Κάιπερς, Σταματάκου ωστόσο το παιχνίδι είχε έρθει τούμπα με τα τέρματα των Ντούνη, Διαμαντόπουλου και Πλατέλλα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τους Μπουρσέλη, Κάιπερς, ωστόσο ο σύλλογο της Πιερίας έκανε την ολική ανατροπή χάρη στα γκολ των Παπαδόπουλου, Πέριτς και Τσολακίδη.

Γεγονός το οποίο σίγουρα προβληματίζει τον Τάκη Γκώνια και τους ποδοσφαιριστές μιας και έχουν χαθεί ματς στα οποία οι προϋποθέσεις ήταν οι ιδανικότερες για νικηφόρα αποτελέσματα.

Πλέον το βλέμμα όλων στρέφεται στο εξαιρετικά κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, όπου αναμένεται να επιστρέψει κα ο Βασίλης Μπούζας.

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα