Έργα 6.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Αρναουτάκης για τα Χανιά – Δείτε τι αφορούν | Video

| Video

Πέντε συμβάσεις έργων συνολικής αξίας περίπου 6.500.000 ευρώ υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στα Χανιά.

Τα έργα αφορούν παρεμβάσεις στον ΒΟΑΚ και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί παλαιότερα από κακοκαιρίες, ενώ υπεγράφη και σύμβαση για την ανακατασκευή του γηπέδου

Βουκολιών στον Δήμο Πλατανιά.

Ο κ. Αρναουτάκης έκανε επίσης γνωστό ότι έργα οδικής ασφάλειας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022 σε 105 σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Αυτό δεν αφορά τις συμβάσεις που υπεγράφησαν την Παρασκευή, καθώς πρόκειται για άλλα έργα.

Τα συγκεκριμένα έργα εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης, «πιστεύουμε ότι μέσα σε μία διετία θα ολοκληρωθούν τα έργα που αφορούν την οδική ασφάλεια σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων».

Δείτε τι δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ο Δήμαρχος Πλατανιά και ο Δήμαρχος Κισσάμου: zarpanews.gr

The post Έργα 6.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Αρναουτάκης για τα Χανιά – Δείτε τι αφορούν | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα