Έρευνα της αστυνομίας σε βάρος του Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλικές επιθέσεις

Έρευνα για σεξουαλικές επιθέσεις μετά από καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού Στίβεν Σιγκάλ έχει ξεκινήσει η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε πως υπάρχει καταγγελία και ανοιχτή έρευνα για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε το 2005. «Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι πως υπάρχει ανοιχτή έρευνα από το 2005», ανέφερε.

Ο 65χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ άλλων από τις ηθοποιούς Πόρτια Ντε Ρόσι, Τζουλιάνα Μαργκούλις και Ρε Ντον Τσονγκ. Σύμφωνα με την ΝτεΡόσι ο ηθοποιός απαίτησε μία ιδιωτική οντισιόν για μία ταινία προκειμένου να ελέγξει την χημεία μεταξύ τους, κατά την διάρκεια της οποίας κατέβασε το φερμουάρ του δερμάτινου παντελονιού του.

Σύμφωνα με τη Μαργκούλις, διευθύντρια κάστινγκ της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του Σιγκάλ. Όπως δήλωσε η ίδια, όταν μπήκε στο δωμάτιό του, «Είδα το όπλο του και δεν είχα δει πραγματικό όπλο πριν». Πρόσθεσε πως με κάποιο τρόπο κατάφερε να ξεφύγει άθικτη. «Δεν έπεσα ποτέ θύμα βιασμού. Και ποτέ δεν με πείραξε. Και δεν ξέρω πως βγήκα από εκείνο το δωμάτιο. Έφυγα ουρλιάζοντας».

Πηγή:Independent Φωτογραφία:AP Photo/Ivan Sekretarev

Keywords
Τυχαία Θέματα