Έρχεται στα Χανιά το εμβόλιο της Moderna – Πού θα χορηγείται, πώς κλείνονται τα ραντεβού

Ξεκινά από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και στα Χανιά η χορήγηση του εμβολίου της Modern – σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr – για πρώτη φορά από την έναρξη των εμβολιασμών για τον κορονοϊό.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα που βασίζεται στην τεχνολογία MRNA θα χορηγείται σε πρώτη φάση κάθε Κυριακή και ειδικότερα τις Κυριακές 9/1, 16/1, 23/1 & 30/1 σε Νοσοκομείο Χανίων, Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ΠΑΓΝΗ

και Νοσοκομείο Ιεράπετρας με ωράριο λειτουργίας 08:00-22:00.

Παράλληλα, ξεκινά η καθημερινή χορήγηση στα δύο MEGA εμβολιαστικά κέντρα της Κρήτης, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Ναυστάθμου Σούδας και στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη, μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Για αυτήν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, ο προγραμματισμός των ραντεβού θα μπορεί να γίνει ως το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ενώ από την επόμενη εβδομάδα, τα ραντεβού θα πρέπει να γίνονται νωρίτερα.

Όπως τόνισε ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ, Δημήτρης Αγαπίου, «οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προγραμματιζουν ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, σε πρώτη φάση, κάθε Κυριακή σε Νοσοκομεία της Κρήτης απο την Κυριακής 9 Ιανουαρίου και για τις Κυριακές 16/1, 23/1 και 30/1.

︎Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου.

︎Στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ν.Ν.Κ θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού Δευτέρα με Κυριακή με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

︎Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικα Εμβόλιαστικα στην Κρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών, από 7/1 και καθημερινά στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Χανίων, Γ.Ν. Ρεθύμνου, Γ.Ν. Βενιζελειο, ΠΑΓΝΗ, Γ.Ν. Αγιου Νικολάου, Νοσοκομείο Σητείας και Ιεράπετρας.

︎Πάμε να προστατέυσουμε την Υγεία μας και όλων όσων αγαπάμε, παίρνοντας στα χέρια μας την καλύτερη ασπίδα.

︎Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια, προστασίας της δημόσιας υγείας.

zarpanews.gr

The post Έρχεται στα Χανιά το εμβόλιο της Moderna – Πού θα χορηγείται, πώς κλείνονται τα ραντεβού appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, Χανιά, Moderna – Πού,erchetai, chania, Moderna – pou