Επιστροφή στις νίκες με «τριάρα» για τα Χανιά – Ανατροπή από το ημίχρονο

Όπως και με τη Ζάκυνθο έτσι και με τον Αστέρα Βλαχιώτη τα Χανιά έπρεπε να βρεθούν πίσω στο σκορ για να… αφυπνιστούν και να φτάσουν στην ανατροπή (3-1) μέχρι το ημίχρονο.

Η χανιώτικη ομάδα άφησε πίσω της τα τρία σερί 0-0 με ΟΦΙ, Εργοτέλη και Καλλιθέα και επέστρεψε στα γκολ και τα… τρίποντα, λίγες ημέρες πριν από ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στα Περιβόλια, με αντίπαλο το Αιγάλεω (13/02, 14:45). Δεύτερη σερί ήττα με το ίδιο σκορ από κρητική ομάδα για τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι

φιλοξενούμενοι… έπιασαν στον ύπνο τα Χανιά και προηγήθηκαν στο 2’ με τον Αντο, αλλά γρήγορα ήρθε η ισοφάριση με τον Τσαμούρη στο 12’ (λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας) μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η “σκυτάλη” στη συνέχεια πέρασε στον Μπαΐροβιτς, που σκόραρε στο 23’ από ασίστ του Κολλά και στο 33’ έπειτα από ωραία κομπίνα σε κόρνερ και στρώσιμο του Παράνο, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

Στη συνέχεια τα Χανιά θέλησαν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων εν όψει των συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να προσπαθεί να δώσει ανάσες σε κάποια από τα βασικά ατού του, όπως ο Μπαΐροβιτς (αντικαταστάθηκε στο 60’).

Οι φάσεις του αγώνα

2′ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Πεχλιβανόπουλου ο Αντο με πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
12’ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Κογιέτε και κεφαλιά του Παναγιωτούδη ο Τσαμούρης με προβολή ισοφαρίζει (1-1).
14’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κολλά που βγαίνει απέναντι από τον Ιωαννίδη και προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα σταματά την πορεία της μπάλας.
23’ ΓΚΟΛ: Από πάσα του Κολλά ο Μπαΐροβιτς με πλασέ κάνει το 2-1.
32’ Από μπαλιά του Βασιλόγιαννη ο Κολλάς φεύγει ταχύτατα προς την περιοχή και πλασάρει για να διώξει στη γραμμή ο Αναστασόπουλος.
33’ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Βασιλόγιαννη ο Παράνο στρώνει την μπάλα στον Μπαΐροβιτς που με δυνατό σουτ κάνει το 3-1.
58’ Σέντρα του Παράνο προβολή του Κολλά η μπάλα πάνω στον Ιωαννίδη και ο Βασιλόγιαννης με προβολή τη στέλνει στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.
85’ Ο Αμπάνκουα κερδίζει τις κόντρες και πλασάρει αλλά ο Κουτζαβασίλης αποκρούει με το πόδι.
87’ Σουτ του Τριανταφυλλάκου με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Ιωαννίδης.
90+2′ Φάουλ του Κογιέτε απέκρουσε ο Ιωαννίδης.
90+3’ Σουτ του Τριανταφυλλάκου διώχνει ο Πεχλιβανόπουλος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας – Χρηστάκος (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Βασιλόγιαννης (58’), Πεχλιβανόπουλος (70’), Βάρκας (86’), Αμπάνκουα (87’)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (78’ Βάρκας), Ζιούλης, Τσαμούρης (27’ λ.τρ. Πατάπης), Κογιέτε, Μασούρας (78’ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Βασιλογιάννης, Παράνο (78’ Παντεκίδης), Μπαΐροβιτς (60’ Τριανταφυλλάκος), Κολλάς.

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Αλβαρες (46’ Ρόδης), Φουρλάνος, Μαϊσουράντζε, Αντο (62’ Παπούλης), Ζαΐμι (73’ Τασιούλης), Φλένσμπουργκ, Ουρτάδο (62’ Αμπάνκουα), Σιντορένκο (46’ Τσίπρας).

athlitiko.gr

The post Επιστροφή στις νίκες με «τριάρα» για τα Χανιά – Ανατροπή από το ημίχρονο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα