Επιστροφή στα παλιά κινητά: Τα μοντέλα που έκαναν θραύση – Εσύ ποιο είχες;

Από τότε που τα smartphones μπήκαν στην ζωή μας, τα παλιά κινητά με… πλήκτρα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Λίγοι και κυρίως παλαιότερες γενιές -που δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία- χρησιμοποιούν πλέον κινητά απλής χρήσης.

Τα smartphones έχουν γίνει προέκταση του χεριού μας καθώς μέσα από το κινητό μπορεί κανείς να κάνει τα πάντα. Να εργαστεί, να στείλει mail, να βρει διαδρομές, να ακούσει την αγαπημένη του μουσική… Μόνο καφέ δεν κάνουν ακόμα.

Η τόσο μεγάλη εξάρτηση από το κινητό έχει αρχίσει να προβληματίζει ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που θεωρούν πως το κινητό και το συνεχές “σκρολάρισμα” τους καταστρέφει την ενεργητικότητα και τους “τρώει” πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητα, τον οποίο θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν για έναν περίπατο, έναν καφέ ή μία συζήτηση με έναν φίλο ή για περισσότερο ύπνο.

Επιπλέον το να είσαι συνεχώς με το κινητό στο χέρι, προσθέτει ένα έξτρα άγχος.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό η νοσταλγία για τα παλιά κινητά γίνεται όλο και πιο έντονη ενώ στο εξωτερικό έχει ήδη ξεκινήσει ένα φόρουμ που παροτρύνει για επιστροφή στην παλιά ζωή με κινητά χωρίς ίντερνετ.

Παλιά κινητά χωρίς ίντερνετ

Με αφορμή αυτή την συζήτηση που έχει αρχίσει, συγκεντρώσαμε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από παλιά κινητά και συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή μοντέλα που είχαν κάνει θραύση όταν κυκλοφόρησαν.

Ericsson 768

Nokia 5120 

Motorola Star Tac

Nokia 3210

Nokia 3310

Nokia 5210

Panasonic GD92

Ericsson T28

Το θρυλικό Nokia 8210

Nokia 8310

ΝΟΚΙΑ 3410

enikos.gr

The post Επιστροφή στα παλιά κινητά: Τα μοντέλα που έκαναν θραύση – Εσύ ποιο είχες; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα