«Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη – Πέταξαν τρικάκια και μακαρόνια

Στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν μέλη του «Ρουβίκωνα» το βράδυ της Πέμπτης 17/11.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, πρόλαβε τον «Ρουβίκωνα» στην επικοινωνία με το κοινό: Το ανακοίνωσε ο ίδιος, παραθέτοντας φωτογραφίες από τα τρικάκια που έριξαν. Αυτή τη φορά, όμως, πέταξαν και μακαρόνια – αν και δεν διακρίνεται στη φωτογραφία, πιθανώς είναι «μακαρόνια Νο 6» που περιλαμβάνει το «καλάθι νοικοκυριού».

Και, με την ευκαιρία, ο κ. Γεωργιάδης προσέφυγε στο αγαπημένο του σπορ: Να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του στο facebook:

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Αλέξη Τσίπρα έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο Σύριζα σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..

Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…».



Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προσέγγισαν λίγο μετά τος 21:00 την Πέμπτη (17/11) την περίφραξη της κατοικίας του Υπουργού στο Μαρούσι. Αφού πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακριβείας και, μακαρόνια όπως επισήμανε ο υπουργός, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από την Αστυνομία, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

The post «Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη – Πέταξαν τρικάκια και μακαρόνια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη, Ρουβίκωνα, Άδωνι Γεωργιάδη – Πέταξαν,episkepsi, rouvikona, adoni georgiadi – petaxan