«Επί ποδός πολέμου» γονείς και δάσκαλοι στα Χανιά ενάντια στις συγχωνεύσεις: Έρχονται νέες κινητοποιήσεις

Κάθε μέρα και περισσότερα σχολεία στα Χανιά μπαίνουν στον «χορό των κινητοποιήσεων» ενάντια στην αιφινιδιαστική κίνηση του Υπουργείου Παιδείας να δρομολογήσει κόψιμο ολιγομελών τμημάτων σε συνεργασία με τις τοπικές διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Χθες, στη γενική συνέλευση του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποφασίστηκε να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην διεύθυνση α’ βάθμιας εκπαίδευσης.

Για

σήμερα, σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται στο Δημοτικό Σχολείο Καντάνου ενώ χθες συναντήθηκαν με την προϊσταμένη α’ βάθμιας οι γονείς από το δημοτικό σχολείο Χρυσοπηγής.

Ο ΣΕΠΕ

Στο μεταξύ, την οργή των εκπαιδευτικών προκάλεσε το γεγονός ότι κρίθηκε ως παράνομη και καταχρηστική η απεργία της Δευτέρας ενάντια στην αξιολόγηση των σχολικών μονάδων με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Αντώνη Τσαλαπάκη, να τονίζει στο zarpanews.gr ότι θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων:


zarpanews.gr

The post «Επί ποδός πολέμου» γονείς και δάσκαλοι στα Χανιά ενάντια στις συγχωνεύσεις: Έρχονται νέες κινητοποιήσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα