“Έπεσαν” πυροβολισμοί σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή – Τραυματίστηκε ο προπονητής

Χάος επικράτησε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπεσαν πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή της Φέρο, Μαουρίσιο Ρομέρο.

Η Ουρακάν Λας Έρας έπαιζε με τη Φέρο σε αγώνα για την τρίτη κατηγορία στην επαρχία Μεντόσα. Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί των γηπεδούχων διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους βγάζοντας όπλα! Δεν άργησαν να πέσουν και πυροβολισμοί προκαλώντας πανικό στο γήπεδο.

Αργεντινή: Το video

με τους πυροβολισμούς
Οι παίκτες και των δύο ομάδων, οι προπονητές και οι διαιτητές άρχισαν να τρέχουν έντρομοι προκειμένου να καλυφθούν απ’ τα πυρά. Το video του αγώνα είναι συγκλονιστικό καθώς δείχνει την αγωνία όσων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» ανέφερε ότι ο προπονητής της Φέρο, Μαουρίσιο Ρομέρο, τραυματίστηκε από πυροβολισμό στον ώμο αλλά για καλή του τύχη δεν πειράχτηκε κάποιο ζωτικό όργανο. «Ο Ρομέρο πάει καλά και είναι εκτός κινδύνου», έγραψε στο twitter ο σύλλογος του, σημειώνοντας ότι «μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο , ενώ έδωσε κατάθεση στην αστυνομία».

Η Ουρακάν ανέφερε ότι τα επεισόδια «καταστρέφουν» το σύλλογο: «Για χρόνια οι οικογένειες απομακρύνονται από τα γήπεδα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Μακάρι όλοι όσοι βλάπτουν τον σύλλογο να μείνουν μακριά για να επιστρέψουν οι πραγματικοί οπαδοί».

Ο αγώνας στο διεκόπη στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνου με την Ουρακάν να προηγείται με 3-1 σκορ.

Πηγή: ethnos.gr

The post “Έπεσαν” πυροβολισμοί σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή – Τραυματίστηκε ο προπονητής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα