Επαγγελματίες και κάτοικοι της Θεοτοκοπούλου καλούν Τράπεζα Χανίων και Δήμο Χανίων να συνεργαστούν για το χώρο της ΑΒΕΑ

Για την ανάγκη δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, και χώρων στάθμευσης  στο χώρο της πρώην ΑΒΕΑ, που σε συνδυασμό με έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από τη Νέα Χώρα έως το Ενετικό Λιμάνι, θα αναβαθμίσουν την ευρύτερη περιοχή, κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων και Επαγγελματιών της περιοχής της οδού Θεοτοκοπούλου.

Καλούν δε «την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων να κάνει πράξη επιτέλους το σύνθημα της “Κεφάλαιο μας ο Άνθρωπος” και να

συνεργαστεί ακόμα και να συνεταιριστεί με τον Δήμο, προκειμένου ο χώρος της Πρ. ΑΒΕΑ να γίνει χώρος αθλητισμού και στάθμευσης, προς όφελος των Χανιωτών και των επισκεπτών μας.»

Η ανακοίνωση:

Αξιότιμοι, Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Οι κάτοικο και Επαγγελματίες της Περιοχής Θεοτοκοπούλου, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα της αξιοποίησης του χώρου της πρώην ΑΒΕΑ και αυτό διότι η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για μαζικό αθλητισμό κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, είναι παρά πολύ απαραίτητη.

Επίσης η δημιουργία υπογείων χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων, των αθλούμενων του εθνικού Κολυμβητηρίου, των γονέων, αλλά και των επισκεπτών Ενετικού λιμανιού,   Παλαιάς Πόλης και της Νέας Χώρας, είναι εξίσου απαραίτητη.

Το έργο αυτό σε συνδυασμό με ένα έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Νέας Χώρας εως Ενετικό Λιμάνι, θα προσφέρει μια διαδρομή περιπάτου, ευχάριστη και ιδιαίτερης ομορφιάς.

Καλούμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων να κάνει πράξη επιτέλους το σύνθημα της “Κεφάλαιο μας ο Άνθρωπος” και να συνεργαστεί ακόμα και να συνεταιριστεί με τον Δήμο, προκειμένου ο χώρος της Πρ. ΑΒΕΑ να γίνει χώρος αθλητισμού και στάθμευσης, προς όφελος των Χανιωτών και των επισκεπτών μας.

Το έργο για μας είναι σημαντικό και θα σταθούμε στο πλευρό του Δήμου Χανίων έως ότου ολοκληρωθεί.»

Zarpanews.gr

The post Επαγγελματίες και κάτοικοι της Θεοτοκοπούλου καλούν Τράπεζα Χανίων και Δήμο Χανίων να συνεργαστούν για το χώρο της ΑΒΕΑ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα