“Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο”: Συνεχίζουμε με εμπειρία, γνώση και όραμα για το εμπόριο των Χανίων

Το προηγούμενο διάστημα μας επιφύλαξε μια πρωτόγνωρη και έκτακτη κατάσταση λόγω της χωρίς προηγούμενο υγειονομικής κρίσης.

Μετά την επαναλειτουργία του εμπορίου, όπως και της αγοράς των Χανίων γενικότερα, είχαμε εκφράσει την ελπίδα μας για τη σύντομη ομαλοποίηση των συνθηκών και τη σταδιακή επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.

Μολαταύτα, συνεχίζουμε να ζούμε όλοι τη βαθιά υγειονομική, αλλά επίσης οικονομική και κοινωνική κρίση που μοιάζει να μην τελειώνει και που συνεχίζει να συσσωρεύει κόπωση, υποχρεώσεις και προβλήματα για όλους μας.

Γνωρίζουμε

ότι σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε νέες δύσκολες προκλήσεις όσον αφορά τις εξελίξεις στην αγορά και ένα αβέβαιο μέλλον για το διάστημα μετά από την τουριστική σεζόν.

Σε αυτή τη μεταβατική και δύσκολη από κάθε άποψη τρέχουσα περίοδο, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Στις εκλογές αυτές θα λάβει μέρος ο συνδυασμός μας «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο» με συναδέλφισσες και συνάδελφους με μακρόχρονη και καθημερινή παρουσία στην αγορά καθώς και με γνώση των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος των Χανίων.

Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε και συμμετέχουμε στις εκλογές του συλλόγου μας διεκδικώντας την ψήφο σας, δεσμευόμενοι για τη συνεπή και αποτελεσματική διεκδίκηση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Σε αυτά τα 3 τελευταία χρόνια δώσαμε μάχες μικρές και μεγάλες και διεκδικήσαμε ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Ως διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, τοποθετηθήκαμε εξαρχής και ξεκάθαρα υπέρ της προτεραιότητας της Δημόσιας Υγείας και της ανάγκης να προστατευτεί η ανθρώπινη ζωή. Διεκδικήσαμε όμως αυτά να μη γίνονται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη διατήρησης της οικονομικής συνέχειας και της κοινωνικής συνοχής.

Ο εμπορικός κόσμος, δηλαδή οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι βρισκόμαστε στο επίκεντρο της κρίσης. Δεν πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε τιμωρητικά ή να αναλαμβάνουμε συντριπτικά μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μας αναλογεί. Άλλωστε εμείς, οι μικρές επιχειρήσεις, είμαστε εκείνοι που συμβάλλουμε περισσότερο, τόσο στην εργασία, όσο και στην κοινωνική ευημερία του τόπου μας διαχρονικά, καθώς ο κλάδος των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων παραμένει ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας.

Οι προσπάθειες, επομένως, για να επιβιώσουν της κρίσης οι επιχειρήσεις μας και οι αντίστοιχες θέσεις εργασίας θα πρέπει να καταστούν απόλυτη κυβερνητική προτεραιότητα. Για αυτό και στις καθοριστικές για το μέλλον της τοπικής επιχειρηματικότητας τρέχουσες εξελίξεις, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον συνάδελφο έμπορο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

σας ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη σας και σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκλογές και να στηρίξετε με την ψήφο σας τους συναδέλφους υποψηφίους του ψηφοδελτίου ««Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο»»

Για τον συνδυασμό «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο»

Γιώργος Φρ. Τοπολιανάκης

The post “Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο”: Συνεχίζουμε με εμπειρία, γνώση και όραμα για το εμπόριο των Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα