Ένας Χανιώτης πίσω από το τεράστιο deal με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο

Ένας Χανιώτης είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας που επετεύχθη την Πέμπτη 31 Μαρτίου με μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες .

Ο λόγος για τον Μάρκο Κατσουλάκη, ο οποίος ξεκίνησε ως ένας απλός ασφαλιστής από τα Χανιά και τώρα φιγουράρει στην ασφαλιστική αγορά ως ένας πολύ σημαντικός μεσίτης ασφαλειών.

Ο κ. Κατσουλάκης είναι επικεφαλής της InsuranceBeat, τα γραφεία της οποίας στα Χανιά είναι στην

Αποκορώνου 66 (Επιθεωρητής Πωλήσεων Τζατζάνης Νικόλαος) και στην οδό Ιωάννη Καλογέρη 4 (Υπεύθυνη καταστήματος Ψυλλάκη Χρυσηίδα)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η InsuranceBeat, ανακοινώνει την πρώτη απευθείας συνεργασία της με τη Γαλλική ασφαλιστική εταιρεία Wakam, μία εκ των παλαιότερων και πλέον ιστορικών γαλλικών ασφαλιστικών εταιριών, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών.

Η νέα συνεργασία, που θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Απριλίου του 2022, αφορά στη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και πακέτων καλύψεων, καθώς και στη διαχείριση ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου.

Η υλοποίηση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κορυφαίων αντασφαλιστικών ομίλων -που διαθέτουν υψηλή αξιολόγηση (ratings) από διεθνείς οίκους-, επισφραγίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη, όχι μόνο της ασφαλιστικής, αλλά και της αντασφαλιστικής αγοράς στην InsuranceΒeat.

Σύμφωνα με τον κο Μάρκο Κατσουλάκη, επικεφαλή της InsuranceBeat: «Όραμα των στελεχών και της διοίκησης των εταιρειών InsuranceΒeat ήταν να μπορούν να προσφέρουν στους πολυάριθμους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται έναν “νέο ρυθμό στην ασφάλιση”, δηλαδή όλες τις σύγχρονες λύσεις και ψηφιακά εργαλεία, που θα τους επιτρέψουν να αναπτυχθούν γρήγορα, αλλά πάντα με ήθος, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια. Σήμερα, με την επίσημη έναρξη της απευθείας συνεργασίας με την Wakam, το όραμα αυτό γίνεται πραγματικότητα. Mε την ευκαιρία αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη, το διοικητικό προσωπικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της InsuranceBeat για την πίστη και την αφοσίωσή τους και να τους υποσχεθώ ότι στο άμεσο μέλλον ακολουθούν και άλλες εξίσου σημαντικές ανακοινώσεις. Όλοι εμείς στην InsuranceBeat ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας.».

Στο πλαίσιο αυτό, οι συνεργάτες της InsuranceBeat θα έχουν από την 1η Απρίλιου στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, με την υπογραφή μίας εκ των πλέον φερέγγυων ευρωπαϊκών ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

The post Ένας Χανιώτης πίσω από το τεράστιο deal με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα