Έναν χρόνο πριν το ατύχημα… Το παιδί στο αμαξίδιο με γνωστό γιατρό των Χανίων γύριζαν βίντεο για τον Γολγοθά των ΑΜΕΑ στη Χαλέπα | Video

Τον Κώστα Τερεράκη, τον γνωρίσαμε εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη στη Χαλέπα | Videoτην περασμένη εβδομάδα, όταν είχε ατύχημα με το αναπηρικό του αμαξίδιο και ενώ τον βοηθούσαν να σηκωθεί, κάποιος διερχόμενος οδηγός τον έβρισε χυδαία (ΕΔΩ).

Μετά το συμβάν, ο γνωστός γιατρός των Χανίων, Γιώργος Μαυρολέων, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Κώστα, που γυρίστηκε στην ίδια γειτονιά, πριν από 1,5 χρόνο.

Στο βίντεο –το οποίο όπως σημειώνει ο κ. Μαυρολέων δεν δημοσιοποιήθηκε με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν-

καταγράφεται ο Γολγοθάς που καλείται να ανέβει ο Κώστας, για μια απλή καθημερινή μετακίνηση.

Αποκλεισμένες ράμπες, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, ακατάλληλες υποδομές και απαράδεκτες συμπεριφορές, αποτυπώνονται με ρεαλισμό στο βίντεο, στο οποίο ο Κώστας περνά και από την οδό Δαγκλή, επισημαίνοντας τους κινδύνους, τους οποίους λίγους μήνες μετά, η ίδια η ζωή, επιβεβαίωσε.

Δυστυχώς στο διάστημα που μεσολάβησε, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά αποδείχτηκε πως οι φόβοι του Κώστα ήταν και υπαρκτοί και βάσιμοι.

zarpanews.gr

The post Έναν χρόνο πριν το ατύχημα… Το παιδί στο αμαξίδιο με γνωστό γιατρό των Χανίων γύριζαν βίντεο για τον Γολγοθά των ΑΜΕΑ στη Χαλέπα | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα