Εμβολιασμός 18-24: Πόσοι έχουν κάνει το εμβόλιο

Ο εμβολιασμός στην Ελλάδα φαίνεται πως βρήκε νέο εμπόδιο και σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι νέοι λένε «όχι» στο εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, οι νέοι ηλικίας 18-24 ετών, έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 11%, την στιγμή που η πλατφόρμα για το εμβόλιο έχει ανοίξει καιρό.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, έκανε έκκληση στους πολίτες και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, ώστε να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό

της κατάστασης, πως οι νέοι δεν έχουν πειστεί για τον εμβολιασμό, αποτελούν οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι όσοι είναι 18-24 ετών και κάνουν το εμβόλιο, θα λάβουν μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ. Θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, έξοδα για ξενοδοχεία, σινεμά, θέατρα και άλλα, ενώ η κάρτα θα είναι διαθέσιμη για τους γεννηθέντες μεταξύ 1996-2003 πριν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Πού θα χρησιμοποιείται το Freedom Pass

Η κάρτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες

Οι επιλέξιμες κατηγορίες είναι οι παρακάτω:

Αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, σιδηροδρομικές, οδικές μεταφορέςΕνοικίαση οχημάτωνΚαταλύματα, κάμπινγκ, κατασκηνώσειςΤαξιδιωτικά γραφείαΚινηματογράφοιΘεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παραστάσεις χορούΜουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Οι νέοι 18-25 ετών με την 1η δόση του εμβολίου, αποκτούν μια προπληρωμένη κάρτα €150 για χρήση σε τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Είναι ένα ευχαριστώ για την υπομονή και επιμονή τους, αλλά και ένα κίνητρο για να εμβολιαστούν. #freedom_pass pic.twitter.com/5Mp3cO6W6e

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 28, 2021

ieidiseis.gr

The post Εμβολιασμός 18-24: Πόσοι έχουν κάνει το εμβόλιο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα