Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά

Παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και έχασε 42 κιλά, «πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο» το μήνυμά του μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Άλλη μια ιστορία που δείχνει το πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός είναι αυτή του παγκόσμιου πρωταθλητή bodybuilding Βασίλη Μοϊντίνη ο οποίος κόλλησε τον ιό, νόσησε βαριά,

μπήκε δύο μήνες στη ΜΕΘ και τώρα παλεύει ακόμη να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση έχοντας χάσει 42 κιλά!

«Μετά από τις 3 μέρες το οξυγόνο μου πήγε στο 70 με πήγαν στο Σωτηρία και κατευθείαν μπήκα εντατική. Στην αρχή φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω. Και μου απάντησαν ”θα πας μέχρι την πόρτα και θα πεθάνεις”, είπε για εκείνες τις στιγμές λίγο πριν μπει στη ΜΕΘ.

Όσο για τώρα που κατάφερε να βγει τα πράγματα δεν είναι ακόμα τελείως καλά. «Ακόμα δυσκολεύομαι και στην κίνηση και στην αναπνοή μου. Σε περίπου ένα χρόνο θα έχω έρθει στα ίσα μου» σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος που δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί στέλνει και το δικό του μήνυμα στους ανεμβολίαστους προτρέποντας τους να μην καθυστερούν άλλο τον εμβολιασμό τους.

«Δυστυχώς δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ γιατί είχα κάνει ένα χειρουργείο. Θέλω να πως σε όλους να πάνε να εμβολιαστούν, τα πράγματα είναι δύσκολα, κανείς δεν θέλει να μπει σε ΜΕΘ, πιστέψτε με. Δεν πρέπει να φοβούνται το εμβόλιο» είπε.

ieidiseis.gr

The post Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα