Έλληνας φοιτητής εξοργίζεται για μία άσκηση μαθηματικών και γίνεται viral – Δείτε το βίντεο

Viral έχει γίνει η αντίδραση ενός νεαρού Έλληνα φοιτητή. Στα video που έχουν κυκλοφορήσει σημειώνεται πως ο φοιτητής βρίσκεται σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, Erasmus.

Στο στιγμιότυπο που έχει κατακτήσει τα social media βλέπουμε τον νεαρό να βρίσκεται μπροστά από έναν πίνακα, καθώς του έχει ζητηθεί να λύσει μία άσκηση μαθηματικών. Ο ίδιος ακούγεται στην αρχή να λέει: «Με ρωτάς αν ξέρω την απάντηση; Μου ζητάς να έρθω και να λύσω την άσκηση για εσένα».

Στη συνέχεια μετρά ως το 5 και κάνει γρήγορους υπολογισμούς, δίνοντας τη λύση και τελικά ξεσπά: «Παιδιά ξέρω την απάντηση. Είμαι από την Ελλάδα. Ο προ-προ πάππους μου, ο Αριστοτέλης, έφτιαξε αυτά τα μαθηματικά. Την ημέρα που γεννήθηκα ήξερα αυτά τα μαθηματικά. Φυσικά ξέρω πώς να λύσω την άσκηση».

Τα σχόλια κάτω από τα video σε Tik Tok, Instagram και Facebook είναι πολλά και ποικίλλουν. Πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν ότι ο νεαρός δεν είναι καν από την Ελλάδα, ενώ οι περισσότεροι εστιάζουν στο ότι ο φοιτητής συνδύασε την Άλγεβρα με τον Αριστοτέλη. Επιπλέον, αρκετοί τονίζουν πως η συμπεριφορά του είναι δυσφήμιση για τη χώρα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως έχει δίκιο.

Όπως και να έχει το video, προκαλεί γέλιο, κάτι που αυτές τις ημέρες μας είναι απαραίτητο. Δείτε το:

@theeuropeankidHe said he was related to Aristotle

original sound – European kid


marieclaire.gr

The post Έλληνας φοιτητής εξοργίζεται για μία άσκηση μαθηματικών και γίνεται viral – Δείτε το βίντεο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλληνας, – Δείτε,ellinas, – deite