Ελλάδα – Γερμανία: Η ώρα του αγώνα της Εθνικής για τους «4» του Eurobasket 2022

Ο ένας σκόπελος στους νοκ άουτ αγώνες για το Eurobasket 2022 ξεπεράστηκε επιτυχώς, με την Εθνική Ελλάδος να σημειώνει μεγάλη νίκη έναντι στον κακό της δαίμονα Τσεχία, με έναν διαστημικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η επόμενη μεγάλη πρόκληση είναι η οικοδέσποινα Γερμανία, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (Τρίτη 13/09) στη Mercedes-Benz Arena, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έχει διαθέσιμους όλους

τους παίκτες του, με τον Greek Freak να ηγείται και πάλι της εθνικής αγαπημένης.

Η ώρα και το κανάλι του Γερμανία – Ελλάδα
Ο αγώνας της Εθνικής με αντίπαλο τη Γερμανία, για τους «4» του Eurobasket 2022, είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (13/9). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Ο αγώνας θρίλερ με την Τσεχία
Σε ένα αγώνα θρίλερ η Εθνική Ελλάδος πέρασε δύσκολα κόντρα στην Τσεχία, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στους «8» του Eurobasket 2022.

Το παιχνίδι κόντρα στους Τσέχους ήταν θρίλερ μέχρι το τέλος, με την Εθνική ομάδα να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τη σκληρή άμυνα των αντιπάλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πετύχει ελάχιστους πόντους στο α’ ημίχρονο.

Οι Τσέχοι ήταν σκληρά καρύδια. Έκαναν τη ζωή της ομάδας του Ιτούδη δύσκολη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πατούσε καλά στο πρώτο μέρος, δεν ένιωθε κυρίαρχος εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στο ματς με την Εσθονία, ωστόσο στο αγαπημένο του τρίτο δεκάλεπτο πάτησε το γκάζι σκοράροντας 12 πόντους, πριν αρχίσει να πασάρει στην τέταρτη περίοδο για να βάλουν οι γύρω του τα σουτ την ώρα που εκείνος έκοβε τους πάντες στο πίσω μέρος του γηπέδου.

ieidiseis.gr

The post Ελλάδα – Γερμανία: Η ώρα του αγώνα της Εθνικής για τους «4» του Eurobasket 2022 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα