Εκτοξεύτηκε η τιμή της αμόλυβδης στα Χανιά – Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο

Πονοκέφαλο στους οδηγούς των οχημάτων έχει προκαλέσει η εκτόξευση στις τιμές των καυσίμων.

Τις τελευταίες ώρες, σε πολλές περιοχές των Χανίων, η τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, στα Χανιά, η υψηλότερη τιμή αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων  καταγράφηκε σε πρατήρια υγρών καυσίμων στις Μουρνιές, στα Λιβάδεια (οδός Δεληγιαννάκη), στην Παπαναστασίου

και στη Σούδα, αγγίζοντας τα 2,058 ευρώ το λίτρο. 

Στα 1,89 παρατηρήθηκε η χαμηλότερη τιμή στην περιοχή της Χαλέπας, ενώ ακολουθούν η Σούδα, η Παπαναστασίου και η Λεοφώρος Ηρακλείου με 1,90 ευρώ το λίτρο 

Χρυσάφι και η «κατοστάρα»

Την ίδια ώρα, ζάλη φέρνει και η τιμή στην αμόλυβδη 100 οκτανίων, η οποία σε πολλά πρατήρια ξεπέρασε τα 2,10 ευρώ το λίτρο.

Πιο αναλυτικά, οι υψηλότερες τιμές στην αμόλυβδη βενζίνη 100 οκτανίων, καταγράφηκαν σε Παζινό 2,19 ευρώ/λίτρο, στο Κάτω Δαράτσο (Καλαμάκι) στα 2,16 ευρώ το λίτρο, 2,15 στη Λεωφόρο Ηρακλείου (Λεωφόρο Σούδας), ενώ στα 2,14 ευρώ το λίτρο πωλείται σε Αεροδρόμιο, Κισάμου, Παπαναστασίου, Σούδα, Λιβάδεια και Μουρνιές.

Στα 1,97 ευρώ είναι η χαμηλότερη τιμή στη Λεοφώρο Ηρακλείου και ακολουθούν η Λεοφώρος Καζαντζάκη και η Λεοφώρος Καραμανλή με 1,98 ευρώ.

Στα 2,13 ευρώ το λίτρο πωλείται σε πρατήρια στον Μακρύ Τοίχο, 2,11 ευρώ στην Ξέπαπα και στο Αρώνι ενώ με 2,09 ευρώ το λίτρο την προμηθεύεται κανείς από τα πρατήρια στις οδούς Κισάμου και Γογονή.

Η χαμηλότερη τιμή καταγράφηκε στη Χαλέπα με 1,89 ευρώ/λίτρο.

Στα ύψη και το πετρέλαιο

Την ίδια ώρα, στα ύψη είναι και οι τιμές πώλησης του πετρελαίου κίνησης και του πετρελαίου θέρμανσης.

Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο κίνησης, στον Παζινό καταγράφηκε η υψηλότερη τιμή αφού σκαρφάλωσε στο 1,79 ευρώ/λίτρο, ακολουθούν πρατήρια στην Κισσάμου και τη Λεοφώρο Καζαντζάκη που καταγράφηκε τιμή 1,77 ευρώ ενώ 1,76 ευρώ το λίτρο έφτασε στην Ακρωτηρίου, στην Σούδα, στα Λιβάδια και στην οδό Παπαναστασίου. 

Η χαμηλότερη τιμή που καταγράφεται στο πετρέλαιο κίνησης, είναι στην περιοχή της Χαλέπας και στον Μακρύ Τοίχο με 1,59 ευρώ/λίτρο.

Υψηλές είναι οι τιμές λίτρου και στο πετρέλαιο θέρμανσης με 1,33 ευρώ στο Αρώνι και στη Λεοφώρο Μουρνιών, 1,32 στην οδό Αν. Γογονή, στην Κολοκοτρώνη, στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Μακρύ Τοίχο και στη Λεοφώρο Μουρνιών, στα 1,31 ευρώ φτάνει η τιμή στη Λεωφόρο Σούδας και στον Κλαδισό και 1,30 στις περιοχές του Παζινόυ, του Βλητέ στα Χωραφάκια και τον Ασύρματο.

Στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου καταγράφηκε η χαμηλότερη τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης η οποία φτάνει στο 1,25 ευρώ το λίτρο. 

zarpanews.gr

The post Εκτοξεύτηκε η τιμή της αμόλυβδης στα Χανιά – Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτοξεύτηκε, Χανιά –,ektoxeftike, chania –