Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Βροχές και καταιγίδες, αρχικά στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και στην Κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Τις θερμές ώρες της ημέρας όμβροι ή καταιγίδες μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν επίσης σε ορεινά τμήματα της Κρήτης. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν

και στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να επηρεάζουν από σήμερα το βράδυ πρόσκαιρα τα ηπειρωτικά, εκτός από την περιοχή της Θράκης.

Από αύριο το μεσημέρι, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Ήπειρο, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Στερεά και Θεσσαλία.

Πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να επηρεαστούν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Την Παρασκευή, ανάλογα φαινόμενα θα πλήξουν αρχικά την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Σταδιακά και πρόσκαιρα η κακοκαιρία ενδέχεται να επηρεάσει τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά της χώρας.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα