“Είναι ντροπή…”: Ο Κικίλιας διαψεύδει Γεωργιάδη για τον εμβολιασμό των γιατρών | Video

| Video

Μια ηχηρή διάψευση επιφύλασσε ο Βασίλης Κικίλιας για τον Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με τον εμβολιασμό των γιατρών. «Ντροπή τους» είχε πει ο υπουργός Ανάπτυξης και είχε μιλήσει για ποσοστό 65%, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο Βασίλης Κικίλιας υπερασπίστηκε το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας, διαψεύδοντας παράλληλα τον Άδωνη Γεωργιάδη που είχε μιλήσει πριν μερικές μέρες για ποσοστό 62,5% υγειονομικών που έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο υπουργός υγείας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα τα θέματα της πανδημίας. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη για το ποσοστό των γιατρών που έχουν εμβολιαστεί, ξεκαθαρίζοντας πως το νούμερο ξεπερνά το 85%, διαψεύδοντας έτσι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα είχε πει ο υπουργός Ανάπτυξης στην ίδια εκπομπή.

Τα όσα είπε ο κ. Κικίλιας ταυτίζονται με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, που είχε εξηγήσει ότι το ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία που έχει εμβολιαστεί είτε έχει φυσική ανοσία, είτε δεν μπορεί με ιατρική οδηγία να εμβολιαστεί ξεπερνά το 80%.

ieidiseis.gr

The post “Είναι ντροπή…”: Ο Κικίλιας διαψεύδει Γεωργιάδη για τον εμβολιασμό των γιατρών | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα