Εικόνες καταστροφής προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια, επιχειρήσεις και δρόμοι | Photos

| Photos

Σπίτια πλημμυρισμένα, πλημμυρικά φαινόμενα και επιχειρήσεις απεγκλωβισμού είναι το αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από νωρίς το πρωί στην Κρήτη.

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρέθηκαν ξανά επιχειρηματίες της Κρήτης, των οποίων οι περιουσίες υπέστησαν σημαντικές ζημιές και φθορές από τις έντονες βροχοπτώσεις χθες, Τετάρτη, 2 Μαρτίου. Σπίτια πλημμυρισμένα, πλημμυρικά φαινόμενα και επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

είναι ο απολογισμός της χθεσινής νύχτας.

Επιχειρηματίες στις περιοχές των Μαλάδων και της Φοινικιάς, για μια ακόμα φορά μέσα σε διάστημα επτά ετών, μετρούν τις πληγές τους, από την υπερχείλιση του Δρακουλιάρη ποταμού. Ζημιά ύψους 80.000 ευρώ υπέστη επιχείρηση παραγωγής γκαζόν στις Μαλάδες, καθώς δεκάδες στρέμματα της επιχείρησης μετατράπηκαν σε βάλτο. Στην Φοινικιά, επιχειρηματίας δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τις ανυπολόγιστες ζημιές, απότοκος των ορμητικών νερων που παρέσυραν φερτά υλικά και κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Στην ίδια περιοχή, εργοστάσιο κατασκευής φίλτρων πλημμύρισε.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Λεονταράκη, ο ποταμός είχε καθαριστεί.

neakriti.gr

The post Εικόνες καταστροφής προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια, επιχειρήσεις και δρόμοι | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα