Είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει ο Δήμος Χανίων για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας | Video

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών συλλέγει ο Δήμος Χανίων,  σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Κρήτης.

Η συλλογή θα γίνεται από την Πέμπτη 09/02 έως και τη Δευτέρα 13/02, θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη

Ρεγγίνα, από τις 8:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι (καθημερινές).

Τα είδη που θα συγκεντρώνονται είναι κουβέρτες, παπλώματα, υπνόσακοι και σκηνές, καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό. Υπογραμμίζεται πως οι κουβέρτες και τα παπλώματα πρέπει να είναι επιμελώς συσκευασμένα, ώστε να αντέξουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, κάλεσε όλες τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες να δείξουν την αλληλεγγύη τους μπροστά στην ανείπωτη καταστροφή:

Από τη μεριά της η αρμόδια αντιδήμαρχος για την κοινωνική πολιτική, Ελένη Ζερβουδάκη σημείωσε ότι καλούμαστε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στους χιλιάδες ανθρώπους, που βρέθηκαν κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες άστεγοι, χάνοντας τα σπίτια τους και μετρώντας χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες.

zarpanews.gr

The post Είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει ο Δήμος Χανίων για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα