Είχαμε έναν πρίγκιπα που νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς: Το απόλυτο τρολάρισμα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη | Video

Ένα δηκτικό σχόλιο για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη | Videoκαι για τον τρόπο που του συμπεριφέρονται στα κανάλια, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Νέα Σμύρνη όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε καυστικά σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη,

παρομοιάζοντάς τον με πρίγκιπα «που νομίζει ότι είναι βασιλιάς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, έκανε μάλιστα λόγο και για τις… δύσκολες κατά καιρούς ερωτήσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα γνωστά… ντολμαδάκια

«Εδώ και τέσσερα χρόνια κυβερνάει ένας πρίγκιπας, που όταν έγινε πρωθυπουργός όπως ο πατέρας του, αυτός νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς. Σε αυτή τη χώρα που κυβερνάει ο πρίγκιπας όλα πάνε τέλεια. Όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος είναι ευτυχισμένος. Υπάρχει ασφάλεια, υπάρχει ευημερία, υπάρχει δικαιοσύνη. Οι μισθωτοί δεν έχουν τι να κάνουν το μισθό τους και οι συνταξιούχοι αποταμιεύουν κιόλας….Είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη στην ελευθερία του λόγου. Αφού να φανταστείτε κάθε φορά που ο πρίγκιπας πηγαίνει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, του ασκείται τόσο έντονη κριτική που τελευταία φορά που πήγε, τον ρωτήσαν αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια».

Δείτε σχετικό βίντεο

ieidiseis.gr

The post Είχαμε έναν πρίγκιπα που νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς: Το απόλυτο τρολάρισμα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είχαμε, Τσίπρα, Μητσοτάκη | Video,eichame, tsipra, mitsotaki | Video