Έγκλημα στην Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στην 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο σύντροφό της, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, στην Κυψέλη. Μετά την απολογία τους στον 33ο τακτικό ανακριτή, η μητέρα του παιδιού και ο Πολωνός σύντροφός της, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι δύο κατηγορούμενοι προσήχθησαν νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος εκεί.

Υπό το βάρος όσων αποκαλύπτονται για συνεχείς κακοποιητικές ή και βασανιστικές συμπεριφορές

τους απέναντι στον 7χρονο Ανδρέα αλλά και για άλλες πτυχές της οικογενειακής ζωής τους, η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφος της κλήθηκαν από την δικαστική λειτουργό να δώσουν απαντήσεις για την φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας αλλά και για τη μεθοδική επιχείρηση απόκρυψης του εγκλήματός τους.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας παράλληλα και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

enikos.gr

The post Έγκλημα στην Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Κυψέλη, Προφυλακίστηκαν, 7χρονου,egklima, kypseli, profylakistikan, 7chronou