Έγκλημα στη Σητεία: Αναβολή στην δίκη για την δολοφονία της 32χρονης

Αναβολή έλαβε η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Κατερίνας από τον εν διαστάσει σύζυγό της που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2019.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο ήταν να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ωστόσο εξαιτίας κωλύματος των συνηγόρων τελικά έλαβε αναβολή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Στο εδώλιο αναμενόταν να καθίσει εκ νέου ο 39χρονης,

σήμερα, εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ αθωώθηκε για την έκθεση ανηλίκων κατά συρροή και την κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και της Κρήτης έγινε στις 4 Μαρτίου του 2019, ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι αρχικά τη μοιραία ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καυγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος – τότε – άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη Κατερίνα με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ο καυγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε δια ζώσης, και στη διάρκειά του ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

cretapost.gr

The post Έγκλημα στη Σητεία: Αναβολή στην δίκη για την δολοφονία της 32χρονης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα