Έδωσαν στέγη στους “άστεγους” σφυροβόλους των Χανίων – H KMF χάρισε οικίσκους στον Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” | Photos

Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού των Χανίων, και μάλιστα σε έναν τομέα που διαχρονικά “πονάει”, προχώρησε η εταιρία KMF, που δραστηριοποιείται στον χώρο των προκατασκευασμένων κτιρίων. Έτσι, χορήγησε προκατασκευασμένους οικίσκους στο τμήμα σφυροβολίας του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελ. Βενιζέλος”, που επί χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα στέγασης, τα οποία, παρά τον θόρυβο που προκαλούν κατά καιρούς, δεν λύνονται.

Πλέον, χάρη στην ευγενική αυτή προσφορά, οι Χανιώτες

σφυροβόλοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους οικίσκους, οι οποίοι ενώθηκαν σε έναν ενιαίο χώρο περίπου 36τ.μ. ως χώρους γυμναστηρίου, στον χώρο όπου προπονούνται, στην Αγιά.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Γιώργος Γιατρουδάκης, σε επικοινωνία με το zarpanews.gr, τόνισε ότι ο σύλλογος αισθάνεται ιδιαίτερα υποχρεωμένος, χαρακτήρισε την προσφορά ως μεγάλη βοήθεια στο τμήμα σφυροβολίας και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του συλλόγου.

Σε σχετική ανάρτηση η εταιρία αναφέρει:

“Η εταιρεία μας KMF Ltd. με περηφάνια ανακοινώνει την χορήγηση ενός συγκροτήματος οικίσκων για χρήση από το τμήμα σφυροβολίας του Γ.Σ Ελ. Βενιζέλου. Τα παιδιά που αποτελούν αυτό το τμήμα, είναι φωτεινά πρότυπα αθλητών με πολλαπλές διακρίσεις που ανεξαρτήτως των αντίξοων συνθηκών (λειτουργικές, επιδημιολογικές), καταφέρνουν συνεχώς να μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους. Θέλοντας να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των αθλητών και να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων τους διαθέσαμε συγκρότημα οικίσκων το οποίο τοποθετήθηκε στον χώρο προπόνησης τους για χρήση κλειστού γυμναστηρίου. Σας ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά, συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους.”

Δείτε φωτογραφίες και την ανάρτηση:

The post Έδωσαν στέγη στους “άστεγους” σφυροβόλους των Χανίων – H KMF χάρισε οικίσκους στον Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα