Δύο νέοι θάνατοι από κορονοϊό στην Κρήτη – Σταθερή η πίεση στα νοσοκομεία

Δύο νέοι θάνατοι από επιπλοκές του κορονοϊού καταγράφονται στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο με την πίεση στα νοσοκομεία του νησιού να παραμένει μεγάλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για έναν άντρα 71 ετών και μία γυναίκα 75 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και έφεραν υποκείμενα νοσήματα.

Η πίεση στο νοσοκομείο Χανίων, παραμένει μεγάλη καθώς σήμερα νοσηλεύονται 83 ασθενείς με κορονοϊό,

τρία παιδία στο παιδιατρικό τμήμα και μία έγκυος γυναίκα (δείτε ΕΔΩ).

Συνολικά σήμερα Πέμπτη 13/1, 210 είναι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης, εκ των οποίων 33 βρίσκονται στις ΜΕΘ και 24 είναι διασωληνωμένοι στην εντατική.

Αναλυτικά οι νοσηλείες ανά νοσοκομείο:

Στο Νοσοκομείο Χανίων οι ασθενείς με κορονοϊό έφτασαν τους 83. Οι 75 νοσηλεύονται στις κλινικές, και οι 8 είναι στη ΜΕΘ με τους 6 διασωληνωμένους.Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται συνολικά 53 ασθενείς, 39 στις κλινικές covid και 14 στη ΜΕΘ με τους 12 να είναι διασωληνωμένοι.Στο Βενιζέλειο συνολικά 31 ασθενείς, 22 ασθενείς είναι στην κλινική covid και 9 στη ΜΕΘ με τους 4 να είναι διασωληνωμένοι.Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, νοσηλεύονται συνολικά 26 ασθενείς, 24 στην κλινική covid, και άλλοι 2 είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 7 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid.Στο νοσοκομείο Σητείας 3 είναι οι ασθενείς που παραμένουν στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.Στο νοσοκομείο Ιεράπετρας 2 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid.Στο Νοσοκομείο Νεάπολης νοσηλεύονται 5 ασθενείς στην κλινική covid.

zarpanews.gr

The post Δύο νέοι θάνατοι από κορονοϊό στην Κρήτη – Σταθερή η πίεση στα νοσοκομεία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα