Δύο αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο Πανευρωπαικό Ζίου Ζίτσου

Το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου θα διεξαχθεί στις 1-2-3 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο 2 Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης, και θα συμμετέχουν πάνω από 25 χώρες με σχεδόν 700 αθλητές. Από το Ακρωτήρι, και συγκεκριμένα από την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου θα αγωνιστούν ο Κλέτσας Νικόλαος στην κατηγορία fighting -18-55 kg και ο Σηφάκης Μιχάλης στην κατηγορία -18-50 kg.

Οι δύο

αθλητές κέρδισαν τη θέση τους στην εθνική ομάδα μετά τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που είχε διεξαχθεί στα Χανιά της Κρήτης (είχαν κερδίσει και οι δύο αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες τους). Τους αθλητές, θα τους συνοδεύει ο προπονητής του συλλόγου Γεωργουσάκης Γιώργος, ο οποίος σε δήλωσή του επισημαίνει:

«Επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα στην μετά covid εποχή μετά από δύο χρόνια αποχής από τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες. Θα είναι ένα πολύ δυνατό διεθνές πρωτάθλημα καθώς συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές από 25 χώρες. Θεωρώ οτί οι αθλητές του συλλόγου μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας έτσι μία
διάκριση να φαντάζει πιθανή. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Σηφάκης και ο Κλέτσας διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία έχοντας στο παρελθόν επιτυχίες και διακρίσεις σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου για την ανάληψη ενός διεθνούς πρωταθλήματος στην Ελλάδα, και δη στο νησί μας».

zarpanews.gr

The post Δύο αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο Πανευρωπαικό Ζίου Ζίτσου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο, Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου, Πανευρωπαικό Ζίου Ζίτσου,dyo, akadimias polemikon technon akrotiriou, panevropaiko ziou zitsou