Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Η σύλληψη

του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίον γνωστοποίησε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης. «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) February 2, 2022

The post Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 19χρονου Άλκη, Συνελήφθη,dolofonia 19chronou alki, synelifthi