Διπλό «χτύπημα» από Πανακρωτηριακό

Σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο, Άκη Χαλκιαδάκη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Μινωταύρου, ήρθε ο Πανακρωτηριακός.

Επίσης, η ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη προχώρησε και στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της, αφού έδωσε τα… χέρια με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέξη Αλεξόπουλο.

Η ανακοίνωση για τον Χαλκιαδάκη:

«Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας λίγες ημέρες πριν την «πρώτη», αφού ήρθε σε συμφωνία με το έμπειρο μέσο Χαλκιαδάκη Άκη.

Ο εν λόγω

ποδοσφαιριστής που έχει πολλές και σημαντικές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική του πορεία, πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Μινωταύρου, ενώ έχει και ένα σημαντικό πέρασμα και από την ομάδα του Α.Ο Κεραμειών.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, καλωσορίζει το ποδοσφαιριστή Χαλκιαδάκη Άκη στην οικογένεια του Ακρωτηρίου και του εύχεται υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία».

Για τον Αλεξόπουλο:

«Η ομάδα μας πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις της προχώρησε και στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της, αφού ήρθε σε συμφωνία με το προπονητή τερματοφυλάκων Αλεξόπουλο Αλέξη.

Ο Αλεξόπουλος Αλέξης, που κατάγεται από την Τρίπολη, γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1990 και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C, ενώ έχει λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια τερματοφυλάκων.

Στο παρελθόν, έχει εργαστεί την περίοδο 2014 – 2015 στον Παναρκαδικό (Football League 2) και την περίοδο 2015 – 2017 στην ομάδα της Δόξας Παχιανών.

Το Δ.Σ της ομάδας μας, Μόβιακ – Πανακρωτηριακός, του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα