Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη επιστρέφουν με εκπομπή μαγειρικής

Με δική τους εκπομπή επιστρέφουν τηλεοπτικά ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι δύο σεφ, που την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν με το «Happy Day» στον Alpha, θα αναλάβουν εκπομπή μαγειρικής, η οποία προορίζεται για το νέο πρόγραμμα του Action 24.

Η Θεσσαλονικιά σεφ Μαρία Μπέη, που αγωνιζόταν στην 4η σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι, MasterChef,

κατά τη διάρκεια του οποίου γεννήθηκε ο έρωτάς της με τον επίσης σεφ Δημήτρη Μπέλλο, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή στα social media.

Για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στον Alpha είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Reallife: «Είναι κάτι διαφορετικό για εμάς, μια όμορφη εμπειρία και μια πρόκληση, μιας και μέσα στα 5-7 λεπτά που βγαίνουμε στην εκπομπή πρέπει να κάνουμε μια συνταγή που να είναι εύκολο να την εξηγήσουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μπέη … (@mariabay_official_)

«Έχουμε νοικιάσει ένα όμορφο σπίτι, που το έχουμε διαμορφώσει σαν στούντιο, γιατί σχεδιάζουμε σε λίγο καιρό να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για το κανάλι μας στο YouTube. Επαγγελματικά, λόγω του κορονοϊού, όλα είναι απρόβλεπτα και δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για εστιατόρια», λέει και συμπληρώνει: «Δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να θέτεις στόχους στη ζωή, γιατί τότε θα μείνεις στάσιμος. Τώρα, το κοινό όνειρο με τον Δημήτρη είναι αρχικά να είμαστε αγαπημένοι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε μακριά. Θα θέλαμε να ανοίξουμε ένα δικό μας εστιατόριο, αλλά και να κάνουμε μια εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί, λόγω της πολύ καλής χημείας που έχουμε, θα έβγαινε πολύ καλό το αποτέλεσμα» πρόσθεσε.

enikos.gr

The post Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη επιστρέφουν με εκπομπή μαγειρικής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη,dimitris bellos, maria bei