Διευκρινήσεις από Εργοτέλη
«Η επόμενη διοίκηση, τον σχηματισμό της οποίας εγγυάται η σοβαρότητα και η ποιότητα των ενδιαφερομένων για το μέλλον του συλλόγου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών της διακοπείσας γενικής συνέλευσης.
Αναλυτικά:
«Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών της διακοπείσας γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 14-7-2017, έχουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:
1. Ο προβληματισμός σχετικά με την δυνατότητα ή σκοπιμότητα ιδρύσεως ΠΑΕ εκ μέρους του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ανεξάρτητος
2. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, σχετικά με την συμμετοχή της πρώτης ομάδας μας στην μία ή στην άλλη κατηγορία, θα έχουν γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του Συλλόγου, στη βάση μίας υγιούς και αυτοδύναμης πορείας προς το μέλλον.
3. Η παρούσα συγκυρία δεν πρέπει να θεωρείται υποχρεωτικά ως αδυναμία ή πισογύρισμα του Συλλόγου, ακόμη και αν απεμπολήσει το δικαίωμα του να αγωνισθεί σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ως συνειδητή επιλογή. Ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να επιδιώξει να φτάσει εκεί που του αξίζει και μπορεί εκμεταλλευόμενος την οργανωτική του δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις και υπερβάσεις που θα «υποθηκεύουν» το παρόν και το μέλλον του.
4. Η επόμενη διοίκηση, τον σχηματισμό της οποίας εγγυάται η σοβαρότητα και η ποιότητα των ενδιαφερομένων για το μέλλον του Συλλόγου, θα πρέπει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την βάση του τεράστιου αθλητικού Οργανισμού που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ώστε με δικούς μας ανθρώπους, με δικούς μας αθλητές να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα αυτό που μας αξίζει. Σε αυτούς πιστεύουμε και αυτούς πρέπει να υποστηρίξουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι επισφαλής και επικίνδυνη για τον Σύλλογο επιλογή.
5. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι είναι κοντά στον Σύλλογο την επόμενη μέρα θα είναι υπερήφανοι γι αυτό που θα ζήσουν, αρκεί να μην βιάζονται και να μην επηρεάζονται από τις προσωρινές εντυπώσεις.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών της διακοπείσας γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 14-7-2017, έχουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: 1. Ο προβληματισμός σχετικά με την δυνατότητα ή σκοπιμότητα ιδρύσεως ΠΑΕ εκ μέρους του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ανεξάρτητος από την συνέχιση και την βελτίωση της λειτουργίας των λοιπών τμημάτων του Συλλόγου, η οποία είναι δεδομένη και αυτονόητη. 2. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, σχετικά με την συμμετοχή της πρώτης ομάδας μας στην μία ή στην άλλη κατηγορία, θα έχουν γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του Συλλόγου, στη βάση μίας υγιούς και αυτοδύναμης πορείας προς το μέλλον. 3. Η παρούσα συγκυρία δεν πρέπει να θεωρείται υποχρεωτικά ως αδυναμία ή πισογύρισμα του Συλλόγου, ακόμη και αν απεμπολήσει το δικαίωμα του να αγωνισθεί σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ως συνειδητή επιλογή. Ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να επιδιώξει να φτάσει εκεί που του αξίζει και μπορεί εκμεταλλευόμενος την οργανωτική του δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις και υπερβάσεις που θα «υποθηκεύουν» το παρόν και το μέλλον του. 4. Η επόμενη διοίκηση, τον σχηματισμό της οποίας εγγυάται η σοβαρότητα και η ποιότητα των ενδιαφερομένων για το μέλλον του Συλλόγου, θα πρέπει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την βάση του τεράστιου αθλητικού Οργανισμού που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ώστε με δικούς μας ανθρώπους, με δικούς μας αθλητές να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα αυτό που μας αξίζει. Σε αυτούς πιστεύουμε και αυτούς πρέπει να υποστηρίξουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι επισφαλής και επικίνδυνη για τον Σύλλογο επιλογή. 5. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι είναι κοντά στον Σύλλογο την επόμενη μέρα θα είναι υπερήφανοι γι αυτό που θα ζήσουν, αρκεί να μην βιάζονται και να μην επηρεάζονται από τις προσωρινές εντυπώσεις.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ξαφνικό λουκέτο αλυσίδας super market στη Βόρεια Ελλάδα
- Θα πάθετε πλάκα! Η φωτογραφία Ντάνου και Σπαλιάρα που "γκρέμισε" το διαδίκτυο [photo]
- Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του τουρίστα στο Λαγανά
- Ο Κρητικός που έγραψε ιστορία στην Αμερική: Ξεσήκωσε 13.000 εργάτες – Του άνοιξαν το κεφάλι με καραμπίνα
- Bloomberg: Η Βρετανία δεν είναι Ελλάδα, κυρία Μέι
- Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο – Έκαψε ζώα
- Ζάκυνθος: Αυτός είναι ο 22χρονος τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
- Η απάντηση Ολυμπιακού… για Όγκαστ – Κυνηγάει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού!
- Χαλκίδα: Τραπεζική υπάλληλος προφυλακίστηκε για υπεξαίρεση 5.5 εκατ. ευρώ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις zarpanews
- Κρήτη | Σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι τουρίστα από λεωφορείο
- Χανιά | Κόντεψε να πνιγεί στα Άπτερα | Τον έσωσε ο ναυαγοσώστης | Photos
- Η «αμήχανη» χειραψία του Τραμπ με την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας | Video
- Πρώτη προπόνηση στα Χανιά για την Εθνική Νέων-Ανδρών
- Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η Κυβέρνηση προσβάλλει δημιουργούς και καλλιτέχνες»
- Κρήτη | Ο αέρας «πήρε» την ομπρέλα και του την κάρφωσε στην κοιλιά
- Σκέψεις για Πονηρό, Σελμανάι στην Παλαιόχωρα
- Κρήτη | Θερμά χειροκροτήματα στον Βασίλη Λέκκα και τους ντόπιους μουσικούς στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
- Τελευταία Νέα zarpanews
- Διευκρινήσεις από Εργοτέλη
- Η «αμήχανη» χειραψία του Τραμπ με την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας | Video
- Κρήτη | Θερμά χειροκροτήματα στον Βασίλη Λέκκα και τους ντόπιους μουσικούς στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
- Χανιά | Κόντεψε να πνιγεί στα Άπτερα | Τον έσωσε ο ναυαγοσώστης | Photos
- Χανιά | Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Rosa Nera | Photos
- Κρήτη | Σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι τουρίστα από λεωφορείο
- Πρώτη προπόνηση στα Χανιά για την Εθνική Νέων-Ανδρών
- Διευκρινίζει για Κωφίδη ο Ηρόδοτος
- Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η Κυβέρνηση προσβάλλει δημιουργούς και καλλιτέχνες»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δημ. Κ. Ἀναγνώστου, Τό παρασκήνιον τοῦ ἀνακοινωθέντος τῆς Διπλῆς Συνάξεως
- ΝΒΑ: Στους Χοκς για δύο χρόνια ο Ντόρσεϊ
- Τίθεται σε εφαρμογή η ανακωχή στη νοτιοδυτική Συρία την 9η Ιουλίου
- Ο Τραμπ χαιρετίζει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για τη NAFTA
- Κρήτη: 83χρονος ξεψύχησε σε οίκο ανοχής! - Δεν άντεξε η καρδιά του
- Θρίλερ με ανθρώπινο οστό στη Χαλκιδική - Το ξέβρασε η θάλασσα
- Η Μαρία Αντωνιάδου εξελέγη πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ - Γενικός γραμματέας ο Σταύρος Καπάκος
- Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο – Έκαψε ζώα
- Γιαννάκης: Όλοι μαζί ξεκινάμε δυνατά για τον Άρη (VIDEO)
- Μόνιμος διορισμός 227 εκπαιδευτικών από τους πίνακες επιτυχόντων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008 - 6 Θεολόγοι



