Δεκά χιλιάδες Ισραηλινούς τουρίστες την εβδομάδα θα δέχεται η χώρα μας – Τι λένε Ισραηλινά ΜΜΕ

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει άμεσα την είσοδο έως 10.000 εμβολιασμένων τουριστών εβδομαδιαίως στην χώρα, χωρίς περίοδο καραντίνας.

Το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αναζήτησε την πρωτότυπη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, χωρίς ωστόσο να γίνει δυνατός ο εντοπισμός της.

Όπως γράφουν οι “The times of Israel”,

“…Η νέα πολιτική πρόκειται να τεθεί σε ισχύ την Τρίτη και θα περιλαμβάνει ένα εβδομαδιαίο όριο 10.000 Ισραηλινών που εισέρχονται στην Ελλάδα. Το Ισραήλ σταδιακά άνοιξε ξανά τους τελευταίους μήνες εν μέσω της ταχύτατης και επιτυχημένης εκστρατείας εμβολιασμού και της μείωσης της νοσηρότητας, αλλά αξιωματούχοι υγείας προειδοποίησαν ότι τα διεθνή ταξίδια θα μπορούσαν να εισαγάγουν επικίνδυνες νέες μεταλλάξεις ιών. Την Κυριακή, οι περιορισμοί εισόδου μειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Ben Gurion.

Οι χερσαίες και αεροπορικές πύλες του Ισραήλ έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό από τις 25 Ιανουαρίου, αφήνοντας χιλιάδες πολίτες να μην μπορούν να επιστρέψουν, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η πιθανή μετάδοση μεταλλάξεων κορονοϊού.

Το Ισραήλ έχει καθιερώσει ένα εγχώριο σύστημα «Green Pass» που επιτρέπει σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή αναρρώσει από τον κορονοϊό να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως φαγητό σε εσωτερικούς χώρους, παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.

Πηγή: money-tourism.gr

The post Δεκά χιλιάδες Ισραηλινούς τουρίστες την εβδομάδα θα δέχεται η χώρα μας – Τι λένε Ισραηλινά ΜΜΕ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα