Χρυσοί Σκούφοι 2021: Αυτός είναι ο Χανιώτης σεφ που εντυπωσίασε με τα πιάτα του | Photos

| Photos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι Χρυσοί Σκούφοι 2021, σε μια λαμπερή τελετή με έντονο «επαναστατικό» χρώμα.

Η βραδιά, εμπνευσμένη από την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, ήταν αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της γαστρονομίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα σε διακεκριμένους σεφ που εκπροσώπησαν τα μεγαλύτερα εστιατόρια της χώρας για τον “χρυσό σκούφο” βρίσκεται και ο Χανιώτης Γιάννης Κουτσοπεράκης,

συμμετέχοντας στον διαγωνισμό με το εστιατόριο “Santoro”.

Μετά από τρία χρόνια στην κουζίνα, δεν άργησε να έρθει και ο χρυσός σκούφος και να δείξει ότι η εξέλιξη δε σταματάει ποτέ σε όσους με αγάπη δουλεύουν πάνω σε αυτό που έχουν επιλέξει.

Ο Γιάννης Κουτσοπεράκης έχει συνεργαστεί με εξέχοντα πρόσωπα του χώρου, όπως τους σεφ Μακρόπουλο, Αυγερία, Καραθάνο, Βενιέρη και τον επίσης Χανιώτη Νίκο Σκαμνάκη.

Τώρα, έφτασε η στιγμή να αναλάβει head chef στο Grace hotel με σύμβουλο σεφ τον Jean Charles Metayer.

Από τα γήπεδα του μπάσκετ, στην αεροπορία και έπειτα… στην κουζίνα

Ο Γιάννης, ήταν αθλητής του μπάσκετ, ήρεμος και ήσυχος χαρακτήρας, αγαπητός από όλους.

Μετά το σχολείο, έμεινε στην αεροπορία κάποια χρόνια. Όντας όμως ανήσυχος για τα επαγγελματικά του δρώμενα αποφάσισε να κάνει στροφή στη καριέρα του. Έτσι τελείωσε τη σχολή μαγειρικής chef d’ oeuvre και ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι γεύσης για εκείνον.

Και κάπως έτσι, με πολλή αγάπη και πολλή δουλειά, έφτασε στην κατάκτηση ενός χρυσού σκούφου.

zarpanews.gr

The post Χρυσοί Σκούφοι 2021: Αυτός είναι ο Χανιώτης σεφ που εντυπωσίασε με τα πιάτα του | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα