Χαβάη: Φώκια επιτέθηκε σε γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε – Σοκαριστικό βίντεο

Μια 60χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ενώ κολυμπούσε στη Χαβάη, όταν μια μητέρα φώκια τής επιτέθηκε, ενώ υπερασπιζόταν το μωρό της.

Όπως μεταδίδει το Hawaii News Now, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η φώκια φάνηκε να χάνει για λίγο το μικρό της πριν έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα κοντά στην ακτή της παραλίας Kaimana το πρωί της Κυριακής.

Αφού βρήκε το μικρό της, η φώκια μετακινήθηκε σε άλλο σημείο

και επιτέθηκε στη γυναίκα που βρισκόταν κοντά. «Υποθέτω ότι ήταν το μητρικό ένστικτο να προστατεύσει το μικρό της. Όλοι φώναζαν πρόσεχε, φύγε μακριά», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το βίντεο δείχνει τη φώκια να τραβάει τη γυναίκα κάτω από το νερό για λίγα λεπτά. Η γυναίκα φέρει πληγές στο πρόσωπο, την πλάτη και το χέρι της, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η γυναίκα δεν μπορούσε να ακούσει τις προειδοποιητικές εκκλήσεις από τον κόσμο στην παραλία καθώς βρισκόταν κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με έρευνα της περιβαλλοντικής οργάνωσης Hawaii Department of Land and Natural Resources, η γυναίκα δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προκαλέσει την φώκια.

Η σοκαριστική στιγμή της επίθεσης



news247.gr

The post Χαβάη: Φώκια επιτέθηκε σε γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε – Σοκαριστικό βίντεο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα