Χάρι και Μέγκαν – Δείτε live τoν βασιλικό γάμο

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τι συμβαίνει λεπτό προς λεπτό στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο των Ουίνδσορ, στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής:

13:38: Με στολή ο γαμπρός στην εκκλησία
Φορώντας στρατιωτική στολή κατέφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ο πρίγκιπας Χάρι, συνοδευόμενος από τον αδερφό του και κουμπάρο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, που φορά επίσης στρατιωτική στολή.

13:30: Οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία με πιο low-profile εμφάνιση
Κατέφθασαν στην εκκλησία οι πριγκίπισσες

Βεατρίκη και Ευγενία απογοητεύοντας ίσως το πλήθος του κόσμου που περίμενε να τις δει με περίτεχνα και περίεργα καπέλα. Οι δύο πριγκίπισσες επέλεξαν πιο low- profile εμφάνιση σε σχέση με αυτή που έκαναν στο γάμο του δούκα του Κέμπριτζ.

13:20: Η Μέγκαν Μαρκλ πηγαίνει προς την εκκλησία
Η Μέγκαν Μαρκλ αναχώρησε από το ξενοδοχείο Cliveden House, όπου πέρασε το τελευταίο της βράδυ ως ελεύθερη μαζί με τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.
Οι δυο τους έφυγαν με μία Rolls Royce, με το ταξίδι τους μέχρι την εκκλησία να αναμένεται να κάνει περίπου 25 λεπτά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Μέγκαν είναι ήδη εκτός προγράμματος και ίσως να στήσει τον πρίγκιπα Χάρι καα 15 λεπτά.

13:05: Κατέφθασαν οι συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν από την σειρά «Suits»
Ο ηθοποιός Γκάμπριελ Μαχτ με τη σύζυγό του Τζακίντα Μπάρετ

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν στο «Suits» έχουν ήδη φτάσει. Ο τηλεοπτικός της σύζυγος, ηθοποιός Πάτρικ Άνταμς έφτασε στο παρεκκλήσι, όπως και ο Γκάμπριελ Μαχτ.
Ο Πάτρικ Άνταμς με τη σύζυγό του

Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους οι Αμπιγκέιλ Σπένσερ, Σάρα Ράφερτι και Τζίνα Τόρρες.

13:00: Η Πριγιάνκα Τσόπρα με φόρεμα Vivienne Westwood
Η ηθοποιός από την Ινδία και νικήτρια του διαγωνισμού Miss World 2000, Πριγιάνκα Τσόπρα, που είναι πολύ καλή φίλη με τη νύφη, μόλις έφθασε στην εκκλησία, φορώντας ένα γκρι φόρεμα Vivienne Westwood και όπως και η Όπρα, ένα καπέλο Philip Treacy.

12:55: Η Stella McCartney δε θα είναι η σχεδιάστρια του νυφικού της Μέγκαν
Οι φήμες που ήθελαν την Stella McCartney να έχει ράψει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ δεν φαίνεται να στέκουν καθώς η Αμάλ Κλούνεϊ επέλεξε, πιθανότατα, να φορέσει ένα φόρεμά της. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Guardian, η Stella McCartney δε θα σχεδίαζε ένα τόσο εντυπωσιακό φόρεμα για μία από τις πιο διάσημες καλεσμένες αν ήταν η σχεδιάστρια του νυφικού.

12:51: Παρών και ο Σερ Έλτον Τζον
Ο σερ Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις έφτασαν στο γάμο. Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο τραγουδιστής θα παραβρεθεί στο γάμο καθώς ακύρωσε μερικές από τις εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας. Το ερώτημα είναι αν θα τραγουδήσει στη δεξίωση.

12:45: Η Σερένα Γουίλιας αποκαλύπτει το φόρεμά της
Η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της που την δείχνουν έτοιμη για το γάμο.
Η Σερένα φορά ένα ροζ, μίντι φόρεμα και επιδεικνύει τα μακριά της extensions.

12:38: Παρούσες και οι πρώην του πρίγκιπα Χάρι
Η ηθοποιός Κρεσίντα Μπόνας. Φωτογραφία: AP

Καλεσμένες στο γάμο του πρώην τους, πρίγκιπα Χάρι είναι η ηθοποιός Κρεσίντα Μπόνας η οποία φορά ένα απλό ριγέ φόρεμα με έντονα χρώματα, αλλά και η Τσέλσι Ντέιβις.
Η Τσέλσι Ντέιβις (στο κέντρο)

12:32: Έφτασαν οι Μπέκαμ – και ο Ντέιβιντ σταμάτησε για να αγκαλιάσει έναν θαυμαστή
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια, μόλις κατέφθασαν. Το ζευγάρι χαιρέτησε τον κόσμο ενώ ο Ντέιβιντ σταματήσει για να αγκαλιάσει έναν θαυμαστή του.

12:27: Παρόντες και οι Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ
Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ μόλις έφθασαν στο κάστρο Γουίνσδορ. Η Αμάλ φοράει ένα μουσταρδί φόρεμα και ταιριαστό καπέλο ενώ ο Τζορτζ ένα γκρι κοστούμι.
12:25: Η οικογένεια Μίντλετον κατέφθασε στην εκκλησία
Η οικογένεια της δούκισσας του Κέμπριτζ κατέφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ο Μάικλ Μίντλετον με τη σύζυγό του Κάρολ, ακολουθούμενοι από την Πίπα Μίντλετον και τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιου.
Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: AP

Η Πίπα φορά ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμαμε φλοράλ μοτίβο από το «The Fold», το οποίο κοστίζει περίπου 495 λίρες ενώ δεν φαίνεται ίχνος κοιλιάς, παρόλο που οι φήμες την θέλουν να είναι έγκυος στον 4ο μήνα.

11:50: Η βέρα του πρίγκιπα Χάρι είναι πλατινένια και της Μέγκαν χρυσή
Οι βέρες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν γίνει από την εταιρεία «Cleave and Company». Του Χάρι είναι πλατινένια ενώ της Μέγκαν θα είναι από χρυσό και μάλιστα, η βέρα της νύφης είναι δώρο από την βασίλισσα Ελισάβετ.

11:30: Η Όπρα Γουίνφρεϊ κατέφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου
Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Όπρα Γουίνφρεϊ μόλις κατέφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τον βασιλικό γάμο. Φορά ένα ροζ φόρεμα και ένα ταιριαστό ροζ καπέλο με φτερά.

11.20: Οι ευχές της Τερέζα Μέι

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι – που δεν είναι καλεσμένη στο γάμο – τουίταρε τις ευχές της στον πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι δεν προσκάλεσε πολιτικούς ηγέτες εκτός από εκείνους που ήταν προσωπικά κοντά στη νύφη ή τον γαμπρό.

«Τις καλύτερες ευχές μου στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους. Για όσους συμμετέχουν στην εθνική εορτή με πάρτι στους δρόμους και άλλες εκδηλώσεις, να έχετε μια υπέροχη μέρα» έγραψε.

11:00: Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε περισσότερα λουλούδια

Η Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της έκαναν μια βόλτα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου χθες. Οι δυο τους δεν ήταν «απόλυτα ικανοποιημένες» με την διάταξη των λυολουδιών στο παρεκκλήσι, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του CNN, Κλαρίσα Γουάρντ.
«Το πρόβλημα δεν ήταν τα ίδια τα λουλούδια – ήταν πανέμορφα – αλλά ένιωσαν πως δεν ήταν αρκετά» είπε.

iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα