Χάος πριν τον τελικό του Champions League: Τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία

Ερωτηματικά και προβληματισμοί δημιουργήθηκαν μερικές ημέρες πριν τον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία, καθώς τα κύρια συνδικάτα του RATP

(Régie autonomome des transports parisiens) έχουν ξεκινήσει κάλεσμα για απεργία το ερχόμενο Σάββατο (28 Μαΐου).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’Équipe» αναφέρεται έλλειψη προσωπικού μεταξύ των οδηγών και επελέγη το Σάββατο για την κινητοποίηση, προκειμένου να «υπάρξει ισχυρός αντίκτυπος και να ακουστεί η φωνή τους».

Έτσι υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα οι χιλιάδες οπαδοί των δύο ομάδων που θα βρεθούν στην Γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ αρκετοί εξ αυτών βρίσκονται ήδη στο Παρίσι ενόψει του τελικού.

Όμως πέραν του αγώνα, η UEFA θα έχει προγραμματίσει (όπως κάθε χρόνο) πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μέσα στην πόλη, οπότε η μετακίνηση των ατόμων που θέλουν να τις παρακολουθήσουν θα είναι δύσκολη έως και αδύνατη.

Τέλος σημειώνεσαι ότι αύριο, αναμένεται συνάντηση της Κυβέρνησης με τα συνδικάτα, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Η ώρα του τελικού πλησιάζει…
Στον τελικό (που είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 ώρα Ελλάδος) αναμένεται να βρεθούν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες ανατροπές μέχρι να φτάσει στον τελικό και την Λίβερπουλ να δείχνει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του 2018, με τους Ισπανούς να παίρνουν την νίκη με 3-1, οπότε ο φετινός αγώνας χαρακτηρίζεται ως… ρεβάνς, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιώσει και ο Μο Σαλάχ.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος», είπε ο 29χρονος φόργουορντ. «Χάσαμε στον τελικό (2018), ήταν μια θλιβερή μέρα για όλους μας και νομίζω ότι είναι ώρα εκδίκησης. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κέρδισαν πολλές καλές ομάδες, οπότε πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι».

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Χάος πριν τον τελικό του Champions League: Τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα