Χανιώτες αθλητές του Brazilian Jiu Jitsu συμμετείχαν στο Cage Survivor Submission | Photos

Δυναμική ήταν η παρουσία των Χανιωτών αθλητών του Brazilian Jiu Jitsu, Γιάννη Μαρακάκη και Γιώργου Στεφανίδη, στους αγώνες submissionism, που διεξήχθησαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Οι αγώνες έγιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017 και για δεύτερη φορά στις 17 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο «Λάμπρος

Κατσωνης».

Για να αγωνιστούν οι αθλητές, θα πρέπει να λάβουν πρόσκληση από τη διοργάνωση, καθώς αποτελεί έναν επαγγελματικό αγώνα στον οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας.

Οι δύο Χανιώτες αθλητές, ο Γιάννης και ο Γιώργος, ανήκουν στο σωματείο της Aspida Team Renzo Gracie Chania του ΑΣ ΡΟΗ ΧΑΝΙΩΝ @studioflowchania.

Στους αγώνες συμμετείχαν τριάντα αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν σε 15 ξεχωριστούς 20 λεπτούς αγώνες πάλης υποταγής χωρίς πόντους, αλλά με αναγκαστική εγκατάλειψη του αντιπάλου (submission).

Ο αγώνας

Ο Γιάννης Μαρακάκης, ασχολείται 8 χρόνια με το Brazilian Jiu Jitsu, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ είναι και προπονητής. Στο συγκεκριμένο αγώνα κατάφερε σε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα να κάνει τον αντίπαλο να εγκαταλείψει. Ο Γιάννης αγωνίστηκε στην καφέ ζώνη.Ο Γιώργος Στεφανίδης ασχολείται 5 χρόνια με το Brazilian Jiu Jitsu, έχει μοβ ζώνη και ο αγώνας του έληξε με ισοπαλία.zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα