Χανιά | Εξαφανισμένος ο Διγαλάκης! Διπλοκλειδωμένες πόρτες συναντούν οι φοιτητές και καταγγέλλουν τον Πρύτανη | Photos

Την στάση της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πρύτανη κ. Βασίλη Διγαλάκη, κατήγγειλαν σήμερα οι φοιτητές του ιδρύματος, καθώς όπως αναφέρουν τους τελευταίους δύο μήνες, ο ίδιος αρνείται να τους συναντήσει.Ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών του Π.Κ σήμερα το πρωί για μια ακόμη φορά επιχείρησε να συναντήσει τον Πρύτανη του ιδρύματος αλλά για μια ακόμη φορά οι πόρτες της Πρυτανείας ήταν διπλοκλειδωμένες και οι συναγερμοί ασφαλείας σε πλήρη λειτουργία.

Όπως είπε ο πρόεδρος των φοιτητών κ. Θωμάς Κυριακάκης τους τελευταίους

δύο μήνες το Πολυτεχνείο λειτουργεί είτε με mail είτε με τηλεδιασκέψεις.Ο κ. Κυριακάκης είπε πως ο Πρύτανης έχει εξαφανιστεί και ξεπουλάει τα κτίρια του Πολυτεχνείου ερήμην των φοιτητών και κόντρα στις ανάγκες τους.

Σημείωσε πως οι ανάγκες των φοιτητών είναι πάγιες όπως η δημιουργία μηχανογραφικού κέντρου στην πόλη.Επισημάνθηκε επίσης πως πολλοί φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους καθώς το επίδομα ενοικίου έχει να καταβληθεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Επίσης η πρόεδρος των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής κα Αναστασία Χουλιαρά είπε πως ο κ. Διγαλάλης εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο την πολιτική της κυβέρνησης και ξεπουλάει τα κτίρια του Πολυτεχνείου, επιτρέποντας να μπουν στο ίδρυμα επιχειρήσεις και ιδιώτες με δικαιολογία την υποχρηματοδότηση.zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα