Χανιά | Ξεκίνησε ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης του ΝΟΧ για την ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος” | Photos+Video

Ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης.

Αθλητές του ΝΟΧ, από τις 7 το πρωί, κωπηλατούν στο θαλάσσιο χώρο, μπροστά από το δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας. Σκοπός της διοργάνωσης, είναι να καλύψουν μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση, που θα ξεπερνά τα 100 χλμ.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση,

μπορούν να επιλέξουν μέσα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της χρηματοδότησης που επιθυμούν, επιλέγοντας από 1 έως 5 ευρώ το χιλιόμετρο, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές-τριες.



Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επιχειρήσεις

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, αφού κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν από τους αθλητές-τριες.

Πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση μπορούν να καταθέτουν απευθείας το ποσό της αρεσκείας τους στους παρακάτω λογαριασμούς:

• ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ: GR9706900010000000176976002

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8901727580005758099312481

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 2ος Μαραθώνιος Αγάπης Κανόε Καγιάκ & SUP ΝΟ Χανίων.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Σούδας δια μέσω των Ενοριών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκταρίου.

Τα τρόφιμα θα συλλέγονται στα Λεμβαρχείο του Κανόε Καγιάκ στο Δημοτικό Ναυταθλητικο Κέντρο Σούδας.



zarpanews.gr

The post Χανιά | Ξεκίνησε| Ξεκίνησε ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης του ΝΟΧ για την ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος” | Photos+Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα