Χανιά | Τρεις τελευταίες Νύχτες Ιουλίου στον Αίθριο Χώρο του Θεάτρου Κυδωνία

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται οι “Νύχτες Ιουλίου” που διοργανώνει η εταιρία θεάτρου Μνήμη στον αίθριο χώρο του θεάτρου Κυδωνία, στην οδό Υψηλαντών 12.

Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 20 Ιουλίου – Παρουσίαση βιβλίου
«Η Λίστα του Λεπορέλο»

Μια σειρά από φόνους με θύματα μέλη του αναστατώνει τον αθηναϊκό εκδοτικό κόσμο. Για τη Λίστα του Λεπορέλο, το πρόσφατο αστυνομικό μυθιστόρημα του Φώτη Δούσου που επαίνεσε η κριτική (Νεφέλη 2021), συζητούν ο συγγραφέας

και ο Κώστας Κουτσουρέλης.

Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 22 Ιουλίου Μουσική συναυλία
«Ρεμπώτικα»: Με τους Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη

Μελετώντας τα περίφημα γράμματα που αντάλλαξαν ο Αρτύρ Ρεμπώ και ο Πωλ Βερλαίν, τα αδέλφια Καλογεράκη είχαν μια τολμηρή ιδέα: να τα συνταιριάξουν με ρεμπέτικα τραγούδια, δημοφιλή αλλά και λιγότερα γνωστά στο ευρύ κοινό. Μια μουσικολογοτεχνική παράσταση που σχολιάζει τη θυελλώδη σχέση των δύο μεγάλων ποιητών μέσα από την ερωτική θεματολογία των κλασικών ρεμπέτικων.

Μαζί τους οι μουσικοί Στράτος Γκρίντζαλης, μπουζούκι, μαντολίνο, και Αλέξης Στενάκης, κλαρινέτο.

Γενική είσοδος 12 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε!
https://www.ticketservices.gr/event/rembotika-xania/

Παρασκευή 29 Ιουλίου – Τιμητική βραδιά για την Μαργαρίτα Μέλμπεργκ
Από τον κόσμο του Στρίντμπεργκ

Πρόσφατα τιμημένη με το επίζηλο σουηδικό Βραβείο Στρίντμπεργκ, η Μαργαρίτα Μέλμπεργκ μας ξεναγεί στον κόσμο του Σουηδού δραματουργού και εν γένει του σουηδικού θεάτρου στο οποίο έχει αφιερώσει το πολυδεκαετές μεταφραστικό της έργο.

Μαζί της συζητούν ο Σουηδός πεζογράφος και μεταφραστής Γιαν Χένρικ Σβαν και η θεατρολόγος Μαρία Σεχοπούλου.

Την συζήτηση συντονίζει ο Μιχάλης Βιρβιδάκης.

Είσοδος ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις Νύχτες του Ιουλίου 2022, Καλοκαίρι στον Αίθριο Χώρο του Θεάτρου Κυδωνία πραγματοποιούνται σε συνεργασία της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ με το λογοτεχνικό περιοδικό Νέο Πλανόδιον, με την Υποστήριξη και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνία, στο τηλέφωνο 28210 92395 και 6973005570 και στην ιστοσελίδα :

www.theatro-kydonia.gr

zarpanews.gr

The post Χανιά | Τρεις| Τρεις τελευταίες Νύχτες Ιουλίου στον Αίθριο Χώρο του Θεάτρου Κυδωνία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Τρεις, Νύχτες Ιουλίου, Αίθριο Χώρο, Θεάτρου Κυδωνία,chania | treis, nychtes iouliou, aithrio choro, theatrou kydonia