Χανιά | Το… βιολί τους και τον Δεκαπενταύγουστο – Παρκάρουν “κανονικότατα” σε θέσεις ΑμεΑ | Photos

Γιορτινή μέρα, ο Δεκαπενταύγουστος, οι δρόμοι άδειοι μπορούμε να παρκάρουμε όπου θέλουμε…ή μήπως όχι;

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τις γιορτινές μέρες, επέλεξαν να τις περάσουν εκτός του αστικού ιστού, με την πόλη να έχει αποσυμφορηθεί, ειδικά την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, με την κίνηση εντός της πόλης να είναι σχετικά μειωμένη.

Αυτόματα, αυξάνονται και οι χώροι στάθμευσης, δίνοντας έτσι μια ευκολία σε όποιον θέλει να παρκάρει να το κάνει πιο άνετα.

Κάποιοι βέβαια συνεχίζουν… το βιολί τους χωρίς να υπολογίζουν γιορτές και αργίες και αποδεικνύουν ακόμα μια φορά την παιδεία τους.

Όπως

φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, δύο αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα, σε χώρο στάθμευσης ΑμεΑ | Photosστο κέντρο της πόλης των Χανίων στην οδό Αποκορώνου, το βράδυ της Δευτέρας.

Το ένα μάλιστα από τα δύο είναι ενοικιαστικό αυτοκίνητο, που εάν πρόκειται και για τουρίστες, αυτό καταδεικνύει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα της λανθασμένης ενημέρωσης περί προσβασιμότητας των αναπήρων.

Και νομίζαμε πως μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.

Τώρα, αν κάποιος αναρωτηθεί που θα πήγαινε να σταθμεύσει κάποιος δικαιούχος θέσης ΑμεΑ, εάν επέλεγε το κέντρο της πόλης για μια βόλτα τον Δεκαπενταύγουστο, καλό θα είναι να ρωτήσει τους οδηγούς, που πάρκαραν εκεί χωρίς να σκεφτούν τον συνάνθρωπό τους.

Πολιτισμός σου λέει μετά…

zarpanews.gr

The post Χανιά | Το…| Το… βιολί τους και τον Δεκαπενταύγουστο – Παρκάρουν “κανονικότατα” σε θέσεις ΑμεΑ | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα