Χανιά | Το συγκλονιστικό έργο «Το κατεστραμμένο δωμάτιο» στο θέατρο Κυδωνία – Τρεις τελευταίες παραστάσεις

H Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ υπενθυμίζει στους φίλους του θεάτρου ότι οι παραστάσεις του θεατρικού έργου του Σκωτσέζου συγγραφέα και σκηνοθέτη Μάθιου Λέντον «Το κατεστραμμένο δωμάτιο», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Απομένουν δηλαδή 3 τελευταίες παραστάσεις. Το έργο παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 μμ και τις Κυριακές απογευματινή στις 8.00 μμ. Εισιτήρια 15

ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό.

Τον Οκτώβριο ο θίασος θα ταξιδέψει στην Αθήνα καλεσμένος από το θέατρο της οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής όπου θα παρουσιάσει το έργο για 5 παραστάσεις από τις 10 έως τις 14/10.

Επίσης η Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ ανακοινώνει ακόμα μία παραγωγή που θα παρουσιαστεί στον Αίθριο Χώρο του θεάτρου Κυδωνία από την άνοιξη και μετά. Πρόκειται για θεατρικό έργο, το τρίτο στη σειρά, που μαζί με το Λαμπεντούζα (2015) και το Κατεστραμμένο Δωμάτιο (2018) συμπληρώνει τον κύκλο μιας τριλογίας που διερευνά τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Μεσογείου και της εγγύς Ανατολής αποκαλύπτοντας πτυχές από τις δραματικότερες στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας.

Ένας συναρπαστικός θεατρικός μονόλογος που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ερμηνεύσει η εξαίρετη Χανιώτισσα ηθοποιός, Κατερίνα Μαντίλ, σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση και σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη. Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει!

Το κατεστραμμένο δωμάτιο, 3 τελευταίες παραστάσεις στα Χανιά:
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 9.30 μμ.
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 9.30 μμ.
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, (απογευματινή) ώρα έναρξης 8.00 μμ.

Συντελεστές:
«Το κατεστραμμένο δωμάτιο» ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 19 Ιανουαρίου 2018, στο θέατρο Κυδωνία στα Χανιά, σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση, σκηνοθεσία και αισθητική της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, παραγωγή εικόνας Πάρη Χαμουρίκου, φωτισμούς και διαχείριση εικόνας και ήχου Γαλάτειας Σαραντάκου, ενώ παίζουν επί σκηνής οι ηθοποιοί: Ντία Κοσκινά, Στελλίνα Ιωαννίδου, Μιχάλης Βιρβιδάκης, Πάρης Χαμουρίκος και Εμμανουήλ Στεφανουδάκης, ο οποίος εκτελεί χρέη και βοηθού σκηνοθέτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα